Toyota -vetypolttokennon ajoneuvo, jota kutsutaan Mirai

Toyota -tulevaisuus näyttää valoisalta, samoin kuin “Mirai”. Se on yrityksen uuden vetypolttokennon ajoneuvon virallinen nimi-neliovinen salonki kilpailija Honda FCX-selkeydelle.
Mirai on valmistuttuaan miljoonia rata mailia ja vaikuttavan 10 vuoden tien testaamisen kaikenlaisella säällä. Huolimatta FCX: n selkeydestä, joka ilmestyy Kalifornian yli viisi vuotta sitten, se on pidätetty muusta kuin rajoitetusta julkisesta vuokrasopimuksesta polttoainetta aiheuttavan infrastruktuurin puutteen jälkeen.
Mutta kun investoinnit vedyn täyttöasemiin astuvat ylös, etenkin Isossa-Britanniassa, on nyt paljon parempi aika molemmille valmistajille, joilla on tuotantovalmiit malleja kokoonpanoissaan.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Toyota esittelee Miraiin Japanissa huomenna, ennen kuin se tulee myyntiin siellä huhtikuussa. Autot ja kuorma -auto debytoi sitten sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa seuraavan vuoden puoliväliä kohti.
Yksityiskohdat neliovisesta salonmista on toistaiseksi vähäistä, mutta Toyota on todennut, että Mirai pystyy käsittelemään 300 mailia yhdellä vetysäiliössä ja voidaan tankata niin viiden minuutin kuin viiden minuutin kuluttua. Kuten aikaisemmin, ainoa purkaus vetypoistoista on vesihöyry.
3

Tehontuotannon huhutaan olevan noin 135 hevosvoimaa – melkein samanlainen kuin Hondan FCX ​​ja samanlainen kuin rutiininomainen kotitalous salonki. Korkeapaine 700-bar-kaksoisisäiliöt vetypysyvät samanlaisina kuin Las Vegasissa nähty prototyyppi tämän vuoden alussa.
Japanin hintojen odotetaan alkavan noin 45 000 puntaa, mutta Toyota odottaa kuulevansa, antaako Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus samanlaisia ​​raha -tukia sähköautoille ja kuorma -autoille ennen kuin se vahvistaa tarkalleen, kuinka paljon tulokas kuluttaa täällä.
Mitä uskot Toyotan uusimpaan vetyponnisteluun? Ymmärräkaamme alla olevissa kommenteissa.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *