‘Bensiini sekä dieselkielto -aiheet aukot reikiä hallituksen ymmärryksessä’

. Todennäköisesti ei pitäisi yllättää meitä siitä, että hallituksen ehdotuksessa on uskomattoman vähän yksityiskohtia pelkästään sähköistetyn ajoneuvojen myynnistä vuodesta 2040. Poliitikoilla on aina taipumus uskoa suureksi, varsinkin kun aikakehykset sisälsivät vuosikymmeniä. Soundbites ja otsikot tulevat nopeammin tällä tavalla.
Heillä on myös tunnetusti huono ymmärtäminen nykyautoihin sisältyvistä tekniikoista; Loppujen lopuksi niiden kiinnittäminen hiilidioksidipäästöihin NOX -hiukkasten sijasta on yksi ensisijaisista syistä, miksi käsittelemme tällaista dilemmaa pääkaupunkiseudun ilmanlaadussa. Lainsäätäjät, ei auto- ja kuorma -autoteollisuus, tuottivat ajoneuvojen valmisteveroa sekä yritysautoja ja kuorma -autoveroja, jotka suosittivat dieselvoimaa. Sen lisäksi, että he tekivät virheellisen polttoaineen tehokkuustestin, joka on osoittautunut niin yksinkertaiseksi insinööreille jopa laillisella keinolla.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Hienoimmat sähköajoneuvot ostaa nyt
Itse asiassa, jos pyydät vähän räjähdyksestä eilisen etusivuilta, en ole juuri varma, että Michael Goven “suuret uutiset” eivät olleet vain jotain, mitä olemme jo ymmärtäneet – nimittäin, että pelkästään palamismoottorit saavat ajoneuvot, lainattu aika.
Lähes kaikilla valtavilla valmistajilla on puhdasta sähköajoneuvoa etenemisen tai jo myynnin alla, samoin kuin monet näkevät sekä maltilliset että plug-in-hybridit tehokkaana pysäytyskohteena. Eilen lausunnossa ei ollut mitään, joka estäisi näitä hybridiajoneuvoja tarjoamasta yli 2040 riippumatta siitä, tukevatko ne akkujaan bensiinillä vai dieselvoimalla.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *