Historiassa suurin autovalokuvaus, jota juhlitaan uudessa näyttelyssä

Autopoto, joka on ensi kuussa Pariisin pääkaupungissa Pariisin pääkaupungissa Fondation Cartier -näyttely, tutkii autojen kiehtovaa valokuvahistoriaa 1900 -luvun alusta nykypäivään päivä.
20. huhtikuuta – 24. syyskuuta 2017 johtuen galleria tuo yhteen paljon yli 500 ”historiallisia ja nykyaikaisia” valokuvia, jotka kuvaavat modernin maailman kehitystä auton rinnalla.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• BMW M6 GTLM -tauluauto, jonka on luonut John Baldessari
Vierailijoita kutsutaan “löytämään autokulttuurin lukuisia puolia – esteettistä, sosiaalista, ympäristöä ja teollisuutta – valokuvaajien silmien kautta ympäri maailmaa”.
6

Ohjelma sisältää paljon yli 90 yksilön työtä, joka vaihtelee vähemmän tunnetuista hahmoista arvostettuihin valokuvaajiin, kuten Ray Metzker, William Eggleston, Jacque Henri Lartigue, Langdon Clay, Justine Kurland ja Jacqueline Hassin.
Autofoton ilmoitus tulee 30 vuotta sen jälkeen, kun Fondation Cartier viimeksi sukeltautui autokulttuuriksi, kun se näytti Hommage à Ferrari -näyttelyn vuonna 1987.
Aivan kuten Ferrari -näyttelyssä, autofotossa on muistoluettelo, jossa on yli 600 väri- ja yksiväristä jäljennöstä ja jota on saatavana sekä ranskalaisina että englannina.
Napsauta alla olevaa galleriaa, jotta saat maun siitä, mitä näyttelyssä on tarjota, kun se avaa ovensa yleisölle huhtikuussa.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *