Muuttuvien moottoritien nopeusrajoitukset tarkasteltavana

Muuttuvan moottoritien nopeusrajoitukset on tarkistettava kattavasti, kun se paljastettiin kymmenen kertaa, paljon enemmän autoilijoita annettiin ylinopeuslippu vuonna 2017 alueilla, joilla oli minimoituja rajoituksia.
Poliisitiedot, jotka julkaistiin tietojen vapautta koskevien pyyntöjen jälkeen, paljastivat, että 72 348 autoilijaa annettiin viime vuonna ylinopeuslipuilla moottoriteillä, joilla oli muuttuva nopeusrajoitukset, vain 7 064: stä vuonna 2013. 45 919 autoilijaa oli kiinni vuonna 2016.
Mainos – viesti jatkuu alla

• 60 km / h raja M1 -pilaantumisen leikkaamiseksi
Vuonna 2017 67 prosenttia lippuista annettiin autoilijoille, jotka matkustivat 69 mph tai vähemmän, mikä osoittaa, että suurin osa rangaistuksista annettiin moottoritiellä kulkeville autoilijoille minimoiduilla rajoilla.
Highways England, valtion omistama organisaatio, jonka tehtävänä on johtaa maan moottoritieverkkoa, myönsi, että se käytti ennusteita, jotka perustuvat ”historialliseen tienkäyttöön”, minimoidujen nopeusrajojen asettamiseen. Tämä osoittaa, että autoilijoiden on usein pakko matkustaa moottoriteillä 40, 50 tai 60 mph ruuhkia, joita ei ole siellä.
Englannin toimitusjohtaja Jim O’Sullivan myönsi tämän syyn “tyytymättömyyden” kuljettajien keskuudessa. O’Sullivan kertoi Timesille, joka suoritti tutkimuksen: ”Kenelläkään ei ole parasta tuotetta, ja näiden rajojen asettamiselle on jonkin verran parannustilaa.
“Meidän on asetettava nopeusrajoitus ennen kuin ruuhkat ilmestyvät … jos et aseta rajaa ennen kuin nopeusrajoituksia ei ole mitään pistettä.”

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *