Uusi 2017 Seat Leon FaceLift tuo suuria teknologiapäivityksiä

-istuin on loukkaava. Kuuma Ateca Landingin kantapäällä Yhdistyneen kuningaskunnan näyttelytiloissa, espanjalainen tuottaja on ottanut käyttöön päivitetyn version Leonista. Viistoperä sisältää nyt uusia moottoreita, lisätty turvallisuustekniikka ja pienet visuaaliset päivitykset, ja golfkilpailija on myynnissä Yhdistyneessä kuningaskunnassa helmikuussa. Hinnat julkistetaan lähempänä auton lanseerausta, mutta sen pitäisi levittää nykyisen auton 17 400 punnan lähtöhinnan ympärillä.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Päivitykset jakautuvat koko Leon-alueelle viiden ovien luukun ja ST-kartanon saapuessa ensin, mitä seuraa kolmen ovien SC, karu X-vertailu ja etäisyys CUPRA-mallit.
• Parhaat viistoperät nyt ostaa
Kuten olemme odottaneet keski-elämän päivityksistä, visuaalinen muutos on vähäistä. Tutkimuksen ja suunnittelun varapuheenjohtaja tohtori Matthias Rabe kertoi Car Expressille: ”Jos tarkastelet suunnittelua, saatat sanoa, että muutosta ei ole suurta, ja olisit oikeassa. Keskityimme todella tekniikkaan ja halusimme muokata autoa pienillä vaiheilla. ”
32

Uudelleenmuodostuneessa etupuskurissa on nyt säleikkö, joka on venytetty 40 mm, kun taas kolme uutta ulkoväriä ja kevytmetallipyöräkuvioita on nyt saatavana. Sisällä istuin on ryhtynyt parempia toimenpiteitä Leonin laadun parantamiseksi. Uudet ovikortit, istuimen verhoilut, sähköinen käsijarru ja ympäröivä valaistus on lisätty, kun taas SEAT on myös ottanut käyttöön uuden lippulaiva Xcellence -trimmitason, joka sijaitsee urheilullisten FR -mallien suuntaisesti, mutta keskittyy paljon enemmän ylellisyyteen.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *