Audi R8 -kilpailu LA Motor Show -tapahtumassa

Nykyinen Audi R8 on yli seitsemän vuotta vanha, samoin kuin uuden version takana, saksalainen ajoneuvovalmistaja on osoittanut viimeisen rajoitetun version LA Motorissa Show – Asetettu vielä mielenkiintoisimmaksi suunnitteluksi.
Audi R8 -kilpailu saa ylimääräisen 20 hevosvoiman jo voimakkaan 542 hevosvoiman R8 V10 Plus -sivuston lisäksi hiilikeraamisten jarrujen lisäksi seitsemän nopeuden tronic-vaihdelaatikkoon. Se tekee siitä hienon 0–60 mph vain 3,2 sekunnissa, samoin kuin se antaa sen saavuttaa huippunopeuden 199 mph.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Ainoastaan ​​60 Audi R8 -kilpailuautoa ja kuorma -autoa valmistetaan, jotka kaikki menevät suoraan Yhdysvaltoihin. Jos täällä online-tilassa, sinun on tehtävä “Standard” V10 Plus-tai odotettava ensi vuonna uuteen R8-erääntymiseen.
Muotoilun suhteen R8 -kilpailu vie R8 LMS -kilpa -auton motivaatiota, jossa on kevyt hiilikuitu ja alempi etujakaja. Takassa on valtava hiilisiipi, kiiltävän mustien pyörien ja kiiltävän mustien pakoputkien lisäksi.
Se on pohjimmiltaan Yhdysvaltain Spec-versio R8 LMX: stä, jota ei voida tarjota kaikissa Yhdysvalloissa, määrittelee fiksujen laser-ajovalojen perusteella säädökset.
7

Audi of America Audi, Scott Keogh sanoi: “Rajoitetun erän Audi R8 -kilpailu on lähin tie-ajoneuvo R8 LMS Ultra -kilpailun ajoneuvoon, joka on voittanut käytännössä jokaisen kilpailun ympäri maailmaa.”
Kaikkia 60 yhdysvaltalaista autoa ja kuorma -autoa tarjotaan Audi -erityisohjelmalla. Ostajat voivat määrittää yksityiset sisätilat sekä ulkopuoliset pitkät värilistat sekä leikkausvaihtoehdot.
Tilauskirjat avautuvat pian, vaikka kustannukset eivät ole vielä paljastamatta. Aivan ensimmäisten asiakkaiden tulee ottaa lähetys ensi vuoden alussa, yksinkertaisia ​​kuukausia, ennen kuin uusi R8 -malli paljastetaan Geneven autonäyttelyssä.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *