Porsche Taycan muistutti äkillisestä tehonmenetysongelmasta

Porsche muistuttaa ennen tämän vuoden kesäkuussa tehtyjä versioita, jotka on tehty tämän vuoden kesäkuussa, oikealle ohjelmistovirhe, joka voi leikata ajoneuvon voimaa ilman varoitusta.
Taycanin voimansiirtoohjaimen ja tehoelektroniikan välisen ohjelmistoviestinnän häiriö saa auton tuoda esiin kojelaudan hälytys, joka kehottaa autoilijaa löytämään turvallinen paikka pysähtyä. Autoleikkaukset ajavat, mutta ne voidaan silti ohjata ja jarruttaa pysähtymään; Jos matkustat noin 75 km / h, tämän tekemiseen olisi noin 90 sekuntia ennen kuin Taycan loppuu vauhtiin, Porsche arvioi. Kun auto on turvallisesti pysäytetty, sammutettu ja käynnistetty uudelleen, se toimii yleensä uudelleen.

Lisää Porsche Taycan -variantteja voisi olla putkilinjassa

Vika on tapahtunut 0,3 prosentilla 43 000 autosta, joihin palautus vaikuttaa. Porsche -asiakkaisiin otetaan yhteyttä heidän jälleenmyyjään, ja korjaustiedoston valmistuminen kestää noin tunnin. Korjaus suoritetaan työpajassa ilman yli, koska se vaatii voimansiirtoohjaimen kalibrointia. Noin 4500 autoa Yhdistyneessä kuningaskunnassa odotetaan sisältyvän palautukseen.
Mainos – viesti jatkuu alla

Taycanin voimansiirtopäällikkö Klaus Rechberger kertoi Automobile Expressille, ettei ole määriteltyjä parametreja, jotka pakottavat ongelman esiintymiseen. “Se on täysin satunnaista”, hän sanoi. ”Tunnistimme ensin ongelman omassa testauksessa, ja meillä on ollut intensiivisiä lisätestejä useiden autojen anturien kanssa tarkistaaksesi ongelman. Ei ole joukko skenaarioita, jotka toistaa tilannetta automaattisesti. ”
Rechberger kertoi, että ohjelmisto-ongelma oli jo syötetty ”oppimisprosessiin” ennen Porschen seuraavaa EV-julkaisua, tulevaa puhdasta sähköistä Macania, ja totesi, että yrityksen nykyiset hybridimallit eivät vaikuta.
Audi on jo julkaissut samanlaisen muistamisen E-Tron GT: lle ja RS E-Tron GT: lle, molemmat sisko-autot Taycaniin. Mutta ottaen huomioon, että näiden autojen tuotanto alkoi myöhemmin kuin Porsche, mukana olevien autojen määrä on paljon pienempi. Audi on vahvistanut Automobile Expressille, että vain 58 autoa Yhdistyneessä kuningaskunnassa on palautettu takaisin ja 46 niistä on jo sovellettu.

Onko sinulla Porsche Taycan? Kerro meille kokemuksistasi kommenttiosassa …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *