McLaren paljastaa Hardcore 650s Sprintin

McLaren -ystäville, jotka löytävät 650 -luvun hiukan kesyisiltä ja jättäneet P1 -hybridi -hypercarin, McLaren on haaveillut 650 -luvun sprintista. Uuden 650-luvun superautojen vain rata-versio (ja noudattaa vanhasta 12C Sprint Racer -yrityksestä). .
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Ytimessä 650 -luvun sprintti käyttää maantieauton monocell -hiilialtaa, joka on vahvistettu rullakorulla. Kuljettaja on kiinnitetty kilpa-istuimeen, ennen täysin spartalaisia, hiilihappaa. Vain ilmastointi säilytetään mukavuuden nyökkäyksenä, samoin kuin päättyvä sammutin on nyt vakiona.
Kuten täysimääräinen 650-luvun GT3-kilpailija, sprint käyttää nopeasti täytettä polttokennoa, parannettua jäähdytystä isommilla saannilla ja jäähdyttimillä ja saa myös merkitsevän aerodynamiikkapaketin. Pop-up-ilmajarru on kiinnitetty kiinteän takasiipien hyväksi, kun taas etujakaja itää pitkittynyttä huulia kiirehtivän ilman pilkkomiseksi.
Taka-asteen 650S-sprintin virta on tuttu twin-turbo 3,8 litran V8, joka istuu jokaisen McLaren-maantieauton ytimessä. 650-luvussa se perustaa 641 hevosvoiman ja 678 nm-McLaren ilmoittaa, että paljon harvemmasta lyhyemmältä lyhyemmältä vain rata-sprintistä “ei menetä mitään hienostuneisuutta ja maantieautossa löydettyjä tasapainoa”.
Toisin kuin 650 -luvun GT3, jonka on noudatettava tiukkoja FIA -määräyksiä, sprintti pitää ennakoivan rungonsa hallinnassa aktiivista jousitusjärjestelmää, samoin kuin sen brakestereer -laitteen, joka puristaa sisäjarrut kulman sisääntulossa 650 -luvun jyrkästi vuoroon. Kilpailun lisäosat, joita et löydä rutiininomaisesta 650-luvun valinnoista, sisältävät aluksella oleva ilma-jacking-järjestelmä nopeaa pit-pysäkkiä varten, 19 tuuman keskikorkopyörät, liukas Pirelli-renkaat ja painoa säästävä polykarbonaatti tuulilasi.
Jos 650-luvun sprintti näyttää tyyppiseltä Track Day -lelulta, vaadit haarukkaamaan 198 000 puntaa-se on 2750 puntaa paljon enemmän kuin sen numerolevyn kuluttava sisko. Se nähdään ensimmäisen kerran Pebble Beach Concours -näyttelyssä myöhemmin tässä kuussa, jossa sprintin työnsä on leikattu yrittäen ylöspäin uuden McLaren P1 GTR: n.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *