Audi RS3 ja A3 E-Tron

Audi A3 -valikoima on tarkoitus kasvaa vuonna 2014, ja Automobile Express on oppinut äärimmäisen RS3-mallin ja plug-in-hybridi-e-tron-version.
RS3 on nelipyöräinen asema, ja sen odotetaan saavan voiman viiden sylinterisen turboahdetun moottorin avulla, aivan kuten lähtevä RS3. Odottaa kuitenkin näkevänsä alhaisemman kerbipainon ja voiman, joka ylittää nykyisessä mallissa tarjolla olevan 335 hevosvoiman luvun.
Mainos – viesti jatkuu alla

Jopa uusi S3 (kuvassa yllä) tuottaa 296 hevosvoimaa 2,0 litran turboahdetusta moottorista, joten on edullista odottaa lähempänä 400 hevosvoimaa uudesta RS3: sta.
Noin samaan aikaan RS3 julkaistaan, Audi julkaisee myös plug-in-hybridi-e-tron-variantin. Vaikka voimansiirron tarkkoja yksityiskohtia ei ole vielä paljastettu, se on todennäköisesti samanlainen kuin Audi A3 E-Tron -konseptissa, joka on esitelty vuoden 2011 Shanghain autonäyttelyssä.
Kyseisessä autossa käytettiin 1,4 litran turbo-bensiinimoottoria ja sähkömoottoria yhteensä 234 hevosvoimaa. Tuotanto A3 E-Tron tarjoaa todennäköisesti vähän vähemmän suorituskykyä, mutta kuten konsepti, tien autojen on kyettävä toimimaan pelkästään sähkövoimalla noin 30 mailia litiumioniparistojensa ansiosta.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *