Uusi 2022 Mercedes-Benz G-Class Facelift, joka on havaittu talvitestauksen aikana

Kovassa Mercedes G-luokan kasvojenkorotuksessa on tarkoitus näkyä vuonna 2022, samoin kuin se näyttää saavan kohtalaisen päivityksen edellä Brändin ensimmäinen sähköinen G -luokka – nimeltään EQG -, joka johtuu vuonna 2024.
Vakoilukeskuksemme ampui nämä kuvat uudesta kasvojensuojatusta G-luokasta talvitestauksessa, samoin kuin se näyttää laajasti täsmälleen samalta kuin nykyinen muotoilu. Saksan maastoajan toisen sukupolven odotetaan pysyvän suurelta osin koskemattomana sen ulkoisen suunnittelun suhteen.

Uusi Mercedes Idea Eqg Esikatselut sähköinen G-luokka, joka erääntyy vuonna 2024

Nykyinen sukupolvi Mercedes-Benz G-luokka paljastettiin vuonna 2018, ja siinä oli monia ominaispiirteitä ja muotoilua koskevia näkökohtia vuoden 1979 alkuperäisestä aivan uuden rungon päällä. Se kantoi täsmälleen saman boxy-muodon, off-off-roader-ovenkahvat, oven ulkopuoliset saranat sekä takaoveen asennettu varapyörä, samoin kuin sen suosiotaso ei ole koskaan ollut suurempi, yli 40 000 tarjotaan maailmanlaajuisesti 2021.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Tälle keski-elämän kasvojenkorotukselle odotetaan olevan lievää edestä ja takapuskuria, samoin kuin takaosan takavalot saattavat saada päivityksen. Ensisijaisten muutosten odotetaan kuitenkin tapahtuvan hytissä ja konepellin alla, etenkin kun kyse on Mercedes-AMG G 63 -lippulaivamallista.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *