Ison-Britannian onnettomuus cast-for-for-Hotpot -yrityksille

Ison-Britannian Crash-for-Cash -estopisteet on paljastettu, kun Birmingham on ylittänyt listan sijaintina tämän tyyppisten ajoneuvovakuutuspetoksien suurimmalla esiintyvyydellä.
Rahan onnettomuus on eräänlainen vakuutuspetokset, joissa rikolliset tahallisesti aiheuttavat onnettomuuden, usein lyömällä auton jarruja pahaa ajattelemattoman kuljettajan edessä, samoin kuin julistamalla vahingoista ja vammoista. Nämä järjestelmät eivät kuitenkaan aina sisällä todellisia törmäyksiä – autot voivat vaurioitua suljettujen ovien takana sekä kokonaan kehittyneiden epäonnistumisten.

Piikki tien epäonnistuksissa 10 minuutin iltajakson aikana

Birminghamilla ei ollut vain pahimpia lukuja, mutta kymmenen parhaan joukon postinumeroon onnettomuudessa käteisellä, ensimmäiset kolme – B25, B34 ja B8 olivat kaikki Englannin toisessa kaupungissa.
Mainos – viesti jatkuu alla

Manchester oli toiseksi yleisimpien paikkojen luettelossa, jossa oli eniten kaatuneita kaatuneita, Lontoossa kolmannessa ja Lutonin neljännessä. Pahimmat yksityiset postinumerot kuin Birminghamissa olivat Bradfordissa, Walsallissa, Blackburnissa ja Romfordissa.
Tiedot tulevat 2,7 miljoonan moottorin vakuutusturvan vakuutuspetoksen (IFB) analysoinnista Yhdistyneessä kuningaskunnassa esitetyissä 1. lokakuuta 2019 ja 31. joulukuuta 2020. Näistä 170 000 julistusta epäillään liittyvän kaatumiseen Kosketusjärjestelmät.
Näiden huijausten uhrit voidaan loukkaantua samoin kuin taskusta, monissa tilanteissa, jotka menettäisivät ei -julistamista bonuksistaan. Rikos maksaa myös Yhdistyneen kuningaskunnan kuluttajille noin 3 miljardia puntaa vuodessa.
IFB käsitteli äskettäin Lontoon kaupungin poliisin vakuutusturvapetoksien valvontaosastoa löytääkseen sekä tuomitsemaan Birminghamissa toimivan petoksen, joka oli johtanut tällaisia ​​huijauksia paljon enemmän kuin kaksi vuotta.
Rahatavan onnettomuuden putoamisen estämiseksi kuljettajaa kannustetaan pitämään normaalit pysäytysmatkat mielessä: kaksi sekuntia kuivassa, neljä sekuntia märässä ja 20 sekunnissa, jos tiellä on jäätä tai lunta.
Autoilijoiden on myös oltava tietoisia epätavallisesta ajokäyttäytymisestä heidän ympärillään, muistaen, että huijarit voivat motivoida heitä vetämään ulos risteyksessä tai saattavat jopa poistua jarruvaloistaan. Jos sinut sisällytetään törmäykseen ja toisen ajoneuvon matkustajiin joko näyttävät olevan turmeltumattomia, näyttävät liioiteltavan heidän vammojaan tai luovuttavan sinulle ennakkoluulotonta vakuutustietojen luetteloa, se saattaa viitata siihen, että he ovat petoksia.

Mahdollisista epäilyttävistä toiminnoista voidaan ilmoittaa IFB -huijauslinjalle soittamalla 0800 422 0421.
Napsauta täältä saadaksesi tietoa tarkalleen kuinka voittaa vakuutusturvapetoksia.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *