Uusi 2020 Nissan Navara Off-Roader AT32 paljastettu

Nissan on julkaissut kovemman, off-road-keskittyvän variantin Navara-poimintakuorma-autosta. Vanhan mallin tavoin siinä on kourallinen runko- ja kosmeettisia päivityksiä, jotka Nissanin mukaan se tekee siitä tähän mennessä kykenevän Navaran version. Se tulee myyntiin tämän vuoden helmikuun aikana, ja hinnat ilmoitetaan lähempänä ajoneuvon lanseerausta.
Mainos – viesti jatkuu alla

Nissan Navaran maastoauto AT32 kehitettiin rinnakkain maastoautojen muuntamisasiantuntijoiden kanssa. Tavanomaisen Navaran noutopäivien päivitykset sisältävät Bleerer Bilstein -jousituksen, knobble off-road-renkaat, täydellisen alumiinin ala-alueen suojapaneelin ja valinnaisen elektronisesti lukitsemisen etuero.
• Parhaat nouto-autot myytävänä nyt
AT32 säilyttää saman tason off-road-tekniikkaa kuin tavanomainen Navara-nouto, Hill-Start Assist, Hillin laskeutumisen hallinta, älykäs hätäjarrutus ja 360 asteen kamera. Ostajat, jotka tarvitsevat lisäksi maastoajoneuvoa, voivat myös osoittaa siipien asennettavan imu-snekkelin valinnaisena ylimääräisenä, mikä lisää Navaran kahlaavan syvyyttä 800 mm: iin.
AT32: n kosmeettiset tarkistukset sisältävät sarjan leimahtavia pyöräkaareja, tuoreita sivutarroja ja uusia mattamusta kaksoisventtiiliseospyöriä, jotka Nissanin mukaan sallii paljon tarkemman renkaan paineen säätämisen. Vanhan mallin tavoin se säilyttää saman erityisen merkinnän etusiipille, sivuvaiheisiin, takaluukkuihin ja mutasuojuksiin.
Navaran enimmäistekniikan kulma on noussut 243 mm: n maadoituksella 35 asteeseen. AT32: n uudet kevytmetallivanteet ovat myös 32-tuumaisilla renkailla, jotka ovat riittävän suuria ajamaan minimoidulla paineella parannetun hiekan ja jään ajoa varten. Kaiken kaikkiaan auto on nyt 40 mm korkeampi.
Lue nyt, kuinka Nissan Navara pintää täällä Mitsubishi L200: ta ja Isuzu D-Maxia vastaan.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *