Uusi Nissan Note 2013: Mitä odottaa

Uusi Nissan-muistiinpano tulee myyntiin myöhemmin tänä vuonna, mutta toisin kuin nykyinen malli, joka on supermini-MPV kilpaillakseen Honda Jazzin kaltaisia, vuoden 2013 Nissan Note Sen sijaan valitaan tavallisten superminien kaltaiset, kuten Ford Fiesta ja Hyundai i20.
Nissan Note Styling
Uutta tyyliä esitteli kutsukonseptin vuoden 2012 Geneven autonäyttelyssä, kun taas tuotanto -auto paljastettiin tämän vuoden näyttelyssä.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Scalloped -sivut ja veistetyt ajovalot auttavat antamaan uudelle autolle rohkean uuden ilmeen. Ajovalot lukittuvat nyt säleikkeen kanssa, ja ovissa on U-muotoinen rypistys. Tätä kutsutaan ‘squash -linjaksi’, ja se on inspiroinut squash -pallon lento kentällä.
Sisällä kojelaudassa näkyvät tiedot rohkaisevat vihreämpää ajamista, kun liukuva takapenkki kuljetetaan edellisestä autosta, jolloin omistajat voivat helposti muuttaa jalkatila- tai käynnistystilaa.
Nissan -muistiinpanot Mitat Uusi huomautus on samanpituus ja leveys kuin nykyinen auto, jolla on identtinen akseliväli, mutta on hiukan alhaisempi ja käynnistystila on noussut 280 – 300 litraa.
Nissan Note Specs
Saatavana on kolme leikkausta-Visia, Acenta ja Tekna-ja kaikki autot saavat stop-start-järjestelmät, kuusi turvatyynyä ja vakionopeussäädintä. Teknassa Tekna sisältää myös Nissanin uuden turvallisuussuojan.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *