‘Autonvalmistajat haarautuvat päästöjen leikkaamiseksi’

Viikossa tuskin kulkee siellä, missä hiilidioksidipäästöt eivät ole uutisissa. VW: n vähentäminen herätti keskustelun elämään, kun taas Donald Trumpin äskettäinen päätös vetää Yhdysvaltoja Pariisin ilmasto -sopimuksesta varmistaa, että hiilidioksidipäästöjen välinen keskustelu ei poistu otsikoista milloin tahansa pian.
Päästöjen vähentäminen on huolenaihe jokaiselle autolle ja kuorma -autojen valmistajalle, mutta sen sijaan, että vain lisää moottorin tehokkuutta tai lisäämällä sähköajoneuvojen tuotantoa, jotkut luovat todella kekseliäitä menetelmiä auttaakseen käsittelemään yhtä planeetan suurimmista ongelmista.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Otetaan esimerkiksi Honda. Viime viikolla se avasi ovet T & K -laitokselle Tochigissa Japanissa, samoin kuin yksi kourallisista toimittajista, jotka kutsuttiin näkemään tulevaisuuden innovaatiot, joita se työskentelee.
Sen viimeisin innovaatio on jotain nimeltään Honda Wise House System tai HSHS. Uusiutuvien energialähteiden hyödyntäminen talossa ei ole uusi, mutta Honda kuitenkin lisää sitä kuin vertaansa vailla olevaa tasoa. Japanissa sijaitsevien kotitalouksien tosielämän tilannetutkimukset ovat nähneet kodin hiilidioksidituotannon syksyllä yli 49 prosenttia vuodessa hyödyntämällä aurinkoenergiaa sekä maakaasun generaattoreita kodin laitteiden sekä maksujen EV: ien (yllä) valmistamiseksi. Vuoteen 2020 mennessä Honda uskoo, että se voi tehdä taloista hiili neutraalia, kun vetygeneraattorit rullataan HSHS: ään.
Se on hämmästyttävä väite, joka voi radikaalisti muuttaa maailmaa, jossa me verkossa, ja säästää kuluttajia lukemattomia puntia energiakuluina vuosittain. Honda ei kuitenkaan ole yksin; Renault, Tesla ja Nissan puolustavat samanlaista innovaatiota hyödyntämällä toisen elämän akkuja sähköajoneuvoista sähkökoteihin.
Autojen ja kuorma-autojen valmistajien teknologisella tietotaitolla on rajoittamaton mahdollinen ja se on varmasti vain ajan kysymys, ennen sen pyrkimykset auttaa vähentämään sitä.
Mikä on mielestäsi paras tapa vähentää päästöjä? Ymmärräkaamme alla …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *