Ssangyong Xavl Idea Esikatselut 7-paikkainen maastoauto Genevessä

Ssangyong on paljastanut uuden idean ajoneuvon, joka suuntautuu tämän vuoden Geneven autonäyttelyyn, esittelemällä uuden keskikokoisen maastoauton Etelä-Korean yrityksestä Kia Sorento kilpaillakseen Kia Sorento , Hyundai Santa Fe ja Skoda Kodiaq
Nimeltään XAVL-idea-”jännittävä aito ajoneuvon pitkä maastoauto”-se kehittyy pienemmällä, Chunkier XAV -idealla, joka on paljastettu Frankfurtin moottorinäyttelyssä vuonna 2015, ja se on kullattu yllä olevaan malliin viiden tai seitsemän paikkaisena. Odotamme, että Xav päätyi tuotantosuunnitteluun vuonna 2019, samoin kuin XAVL saattaa myös myydä vuosikymmenen loppuun mennessä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Korean Land Rover? Ssangyongin tulevaisuuden kasvusuunnitelma
XAVL -ideassa on aggressiivisia, kulma -laskostoja ja linjoja, kun taas auton etuosa on Ssangyongin nykyisen tyylikielen kehitys. Monet ryppyistä ja muutamasta radikaalimmista tyylisistä yksityiskohdista ei ole kysymys hiukan tuotannosta.
Ssangyongin toimitusjohtaja Johng Sik-Choi, joka oli läsnä XAVL-paljastuksessa, toteaa, että se menee naimisiin “maastoauton maastoautojen maastoautojen ja MPV: n monipuolisuuden kanssa”.
14

Mökissä liiketoiminta lupaa ”laajan sisäalueen, jolla on yksilöllinen ystävällinen käyttöliittymä”, osoittaen XAVL -konseptille esitetyn infotainmentin sekä innovaatiota. Digitaalinen instrumentin näyttö istuu ohjauspyörän takana, kun taas matkustamon suunnittelu on vaakasuora ja kulma.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *