Polestar Re: Siirrä konsepti, joka on julkistettu viimeisen mailin toimitusskootterina

Polestar on julkistanut uuden sähköisen skootterikonseptin tämän vuoden Münchenin moottorinäyttelyssä, nimeltään Re: Move.
Sitä kehitettiin paljon kestävämmänä vaihtoehtona bensiinikäyttöisille mopoille kaupunkipohjaisille toimituspalveluille, ja se on palveluna verkkokaupoissa kasvavalle lisääntymiselle.
Auton valmistusprosessien tavoin Polestar yritti tehdä Re: Mottin ympäristövaikutuksista mahdollisimman alhaiset. Joten skootterin runko on valmistettu vähähiilisestä alumiinista, joka tuotettiin uusiutuvan energian avulla-ja se on myös täysin kierrätettävä.

Puhtaan sähköinen hiljaisuus E-moto-mopo käynnistettiin

Skootteria saavat 2,2 kWh akku ja kompakti sähkömoottori, joka tarjoaa huippunopeuden 15 km / h. Voimansiirrossa on myös riittävä vääntömomentti, jotta saadaan enimmäismäärä 180 kg kuormitusalueelle etu- ja takapyörien välillä.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Polestar värväsi myös sähkömoottoripyörävalmistajan, Cake, avun RE: MOVE: n käsittelyn kehittämisessä. Takaosan kääntövarsi on vaimennettu hiukan paljon enemmän ratsastajan mukavuutta varten, lisätyn turvallisuuden levyjarruilla on ja rungossa on selkeä kallistusmekanismi, jonka avulla skootteri voi nojata kulmiin, mikä Polestarin mukaan parantaa vakautta.
6

Skootteri on myös vain 750 mm leveä, mikä Polestarin mukaan se sopii ihanteellisesti pyöräteiden pitkin matkustamiseen tai kapeiden kaupunkikatujen läpi. Sen mukana tulee myös aina valaistus, samoin kuin jarruvalot, sarvi ja valinnaiset indikaattorit, jotka kaikki auttavat parantamaan turvallisuutta.
Hydron (projektin alumiinitarppurien toimittaja) kestävän kehityksen johtaja Bjørn Kjetil Mauritzen sanoi: ”Pysyäksemme 1,5 asteen Pariisin sopimuksen tavoitteessa tarvitsemme vähemmän fossiilisten polttoaukkoa kaduilla, mutta meidän on myös pyritty vähentämään, mutta pyrimme myös vähentämään päästöt ja haitalliset hiukkaset ilmassa.
“Re: Siirto ei ole vain vähäinen huolto -auto, jolla on sähköinen voimansiirto, vaan se on myös täysin kierrätettävä ja käyttää vähähiilistä alumiinia, joka on valmistettu uusiutuvalla energialla.”
Napsauta nyt tätä lukeaksesi British Brand EAV: n ottamista sähkökaupunkien toimitusryhmästä …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *