Uudet erikoispainokset Peugeot 108: lle sekä 208 lajiketta

Peugeot on paljastanut kaksi uutta erikoispainosmallia uuden 108 kaupungin autolle. 108 yläosa! Roland Garros sekä 208 Roland Garros -autot ja kuorma -autot ovat teemalla Ranskan avoimen tennisturnauksen ympärillä, jonka äskettäin voitti Novak Djokovic, kun taas 108 GT -linja tarjoaa urheilullisemman määritelmän yhteisellä alueella.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

108 yläosa! Roland Garros -suunnittelua tarjotaan 1,2 litran Puretech-bensiinillä, samoin kuin 13 360 puntaa. Se perustuu vetoomuskoristeitasoon, samoin kuin saapuu sisäänvedettävä materiaali katto, 15 tuuman kevytmetallivanteet, sävyiset ikkunat, LED-päiväajovalot sekä Roland Garros -merkitys. Se on maalattu timanttivalkoisena, oranssin ovenpeileillä sekä pyörän keskikorkissa.
Se saa samoin sat-nav, ilmastointi, sähköpeilit, avaimeton GO ja erityinen kojelauta, joka sisältää yhdessä turvajoukon kanssa, mukaan lukien aktiivinen kaupunkijarrutus, kaistan poistumisen varoitus sekä peruutuskamera.
9

208 Roland Garros perustuu samoin vetoomuksen verhoiluun, samoin kuin 16 tuuman seokset, sävytetyt ikkunat, LED-ajovalot, panoraaman kattoluukku sekä vaihtoehto NERA Black- tai Satiinin valkoisesta maalista. Sisällä on nahka kaksisävyinen istuin, plus DAB-radio, sat-nav, nahkaohjauspyörä sekä älypuhelinten liitettävyys infotainment-järjestelmään.
Turvallisuusjoukko sisältää kääntyvän kameran, risteilyn hallinnan sekä automaattiset ajovalot, samoin kuin voit valita joko 1,2 litran Puretech-bensiinistä 108 hevosvoiman (17 965 puntaa) tai 1,6 litran bluehdi-dieselillä 98 hevosvoiman (18 915) kanssa) . Molempien moottorien päästöt ovat alle 100 g/km, mutta jos valitset automaattisen vaihdelaatikon bensiinisuunnittelulle, numero kasvaa 104 g/km.
Lopuksi uusi 108 GT-linjakoriste lisää tyylikkäästi kaupunkiautoon, lisäämällä 15 tuuman pyörät, sävytetyt ikkunat, punaista merkintää säleikölle, etuvalot sekä mustan oven peilit. Sisällä on automaattinen ilma-con, sat-nav, nahkaistuimet ja punainen värimaailma. Sitä tarjotaan alkaen 12 760 puntaa 1,2 litran Puretech-bensiiniltä 81 hevosvoiman.
Mikä näistä uusista malleista on paras? Ymmärrämme mitä ajattelet …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *