5 autonvalmistajat eniten muistuttaa

Toyota suurin autojen valmistaja maailmassa on pääesiintyjänä sanomalehdissä ympäri maailmaa, koska massiivinen recall vaikuttaa paljon enemmän kuin 3 miljoonaa autoa. 1400000 Toyota Prius’ ja Lexus CT200s (molemmat hybridit) tuotti huhti 2006 ja elokuun 2015 Muistutettakoon viallisista turvatyynyjen jotka voisi heittää viipaleiksi metallin oman kasvot törmäystilanteessa. Toyota on myös muistuttaa tietyissä malleissa niiden Prius, Auris ja Lexus CT200h jälkeen paljastamiseksi että päästöt ohjausyksikkö kanisterista kiinnitetty polttoainesäiliöön voi kehittyä halkeamia, jotka voivat laajentua ja aiheuttaa polttoainevuoto.

Se ei ollut paljon enemmän kuin kolme vuotta sitten, että takata turvatyyny skandaali puhkesi vaikuttaa autojen tekemät 25 päättäjät eri puolilla maailmaa yhteensä huikeat 100 miljoonaa malleja merkitsemällä suurimpana muistaa historian. Puhumattakaan Volkswagenin massiivinen dieselgate skandaalin näkivät muistaa yli miljoona autoa Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja paljon yli 8,5 miljoonaa maailmanlaajuisesti. pian sen jälkeen, Mitsubishi, Renault ja Nissan seurasi sviitti omia versioitaan pettää säteily on testattava ja valehtelee polttoainetaloutta.

Päättäjät Alla ovat niiden kyseenalainen väite kuuluisuuteen ne joilla on suurin muistuttaa:

kahlaamo

(Kuvan lähde: Creative Commons)
Amerikkalainen autonvalmistaja istuu yläreunassa tämän listan ansiosta pois vetämiseen, joka vaikutti 21 miljoonaa autoa vuonna 1980 (vaihde olisi liukastua puiston asema), 14,9 miljoonaa autoa 1999-2009 (vialliset risteilynkaltaisen Ohjauskatkaisijat mikä voisi syttyä) ja 4,1 miljoonaa autoa vuonna 1971 (virheellinen turvavyöt). Joka tuo loppusumman 40 miljoonaa autoa! lisätä toisen 1,9 miljoonaa, joka vedettiin aikana takata turvatyyny skandaali.

honda

(Kuvan lähde: Creative Commons)
Kun toiseksi eniten muistutti autojen Britanniassa, Honda suurin muistaa tapahtunut takata turvatyyny fiasko yli 50 miljoonaa autoa muistutti ympäri maailmaa. Turvatyynyjen tekemät japanilainen autojen osat valmistaja käytetään ammoniumnitraatin käyttöön. Aine menettänyt eheyden kun se tuli liian kuuma tai jos sää oli liian kostea, joka aiheutti yli 12 kuolemantapausta maailmanlaajuisesti.

Toyota

(Kuvan lähde: Creative Commons)
Mukaan lukien 3,3 miljoonaa muistutti juuri tällä viikolla, vuonna 2010 Toyota muistutti yhdeksän miljoonaa mallien takia viallisen kaasupolkimen että kotimaisten autojen nopeuden lisäämiseksi ilman mitään panosta kuljettajalta. Lisäksi 2012 Saw Japanin Marque muistaa 7,4 miljoonaa autoa puutteellisen sähköiset ikkunannostimet. Tämä osoittaa viimeisen 6 vuoden aikana Toyota on vetänyt lähes 20 miljoonaa autoa, ei sisällä mallien muistutti takia takata turvatyynyt

General Motors

(Kuvan lähde: Creative Commons)
GM on saanut osansa muistuttaa mutta mikään uudempiin [ansaitsevat] mainitsemista. Kuitenkin valmistaja teki massiivisia muistuttaa vuonna 1971 (6,7 miljoonaa ilmenneen moottorin kiinnikkeet), 1973 (3,7 miljoonaa ansiosta vialliset kivisuojan kokoonpano), ja 1981 (5,8 miljoonan takajousitus pultti ongelma). Se on grand yhteensä 16,2 miljoonaa autoa, 18 miljoonaa lukien turvatyyny skandaali.

Volkswagen

(Kuvan lähde: Creative Commons)
Dieselgate skandaali on osunut Saksan valmistaja melko kova. He vaativat vetämiseen varten 8,5 miljoonaa dieselmoottoria autojen maailmanlaajuisesti jälkeen uutiset rikkoi. Jälkeen valtatie liikenneturvallisuus hallinto (NHTSA) paljasti rinnassa laite kiinnitetään paljon dieselautojen myymien VW-konsernin (mukaan lukien Audi, Porsche, Seat ja Skoda), sisäisen tutkimuksen yhtiön paljasti ainakin 11 miljoonaa autoa ympäri maapallo oli varustettu päästöjen huijaaminen laite. Volkswagen on varattu $ +18,3 miljardia euroa (lähes £ 14 miljardia) yrittää korjata ongelman.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *