Luottakaa 1 000 punnan varmennus

-autoilijoille käyttöön otettu autotallisuunnitelma, joka on kiinnitetty riippumattomien autotallien kanssa epätyydyttävistä työistä, uuden 1000 punnan markkinatakuun ansiosta.
Riippumaton autotalliyhdistys (IGA) on luvannut kattaa jopa 1000 puntaa kulut ei-franchising-autotalleilta, jotka ovat allekirjoittaneet yhtä paljon kuin sen autotalliohjelmastani.
Järjestelmä, joka johtuu siitä, että se on voimassa myöhemmin vuonna 2016, korvaa asiakkaille, jos työn todetaan olevan osa-standardi ja autotalli kieltäytyy maksamasta rahaa takaisin.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Naiset veloittivat 13% vähemmän autoista ja kuorma -autojen korjauspalveluista kuin miehet
Jos kuluttajalla on konflikti autotallin kanssa, he voivat ottaa yhteyttä vaihtoehtoisen konfliktinratkaisun (ADR) palveluun valituksen virallistamiseksi, kun kansallinen sovittelupalvelu hallitsee tiedusteluja.
Jos ADR -palkinnot kuluttajan hyväksi, autotalli on velvollinen maksamaan. Jos autotalli ei maksa, riippumaton autotalliyhdistys kattaa kustannuksen jopa 1000 puntaa.
IGA: n johtaja Stuart James kertoi Automobile Express -yritykselle: ”Riippumattomien tuen tukemiseksi esittelemme 1 000 punnan varmuuden kaikenlaiselle autotallille, joka on allekirjoitettu yhtä paljon kuin riippuvainen autotallistani. Meillä on niin paljon luottamusta heihin, että tuemme heitä taloudellisesti. ”
Tällä hetkellä on noin 2700 yritystä, jotka ovat rekisteröityneet autotallistani, joka on kaupankäynnin standardien sallittu menetelmäkoodi. IGA käytti aikaisemmin samanlaista 1 000 punnan varmuutta valtuutettujen autotallien tuomalla työssä, mutta ojensi sen, kun sitä käytettiin hallituksen tukemassa koodissa.
• Kuinka tarkastaa autosi ja kuorma -autosi sekä MOT -historia verkossa
“Vedoimme sen neljä vuotta sitten siitä lähtien, kun toimitimme [koodille] hakemuksen Chartered Trading Vaatöinstituuttiin”, James selitti. “Se piti sovelluksen paljon suoraviivaisempana, mutta nyt on ihanteellinen aika sen palauttamiseen.”
Autoilijat voivat löytää lähimmän valtuutetun itsenäisen autotallinsa tarkistamalla TrustMyGarage.co.uk ja syöttämällä heidän postinumeronsa. Omistajat, joilla on kiistat riippuvaisia ​​autotallipalvelustani, voivat ottaa yhteyttä NationalConciliationservice.co.uk -sivuston kansallisiin sovittelupalveluihin.
Onko sinulla koskaan ollut ongelmia itsenäisten autotallien kanssa? Ymmärräkaamme alla …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *