2022 Audi Q8 E-Tron Sportback kiusasi virallisia vakooja laukauksia

Audi on julkaissut virallisia kuvia sen tarkistetusta E-Tron Sportback -sarjasta myöhemmin tänä vuonna esiintymisen takia. Yhdessä tulevaisuudennäkymän kanssa uusi E-Tron Sportback saa myös uuden nimen-Q8 E-Tron Sportback.
Nämä uudet kuvat tarjoavat meille vielä selkeimman ilmeen uuteen malliin. Sportbackin coupe-suv-siluetti, jolla on kattoraja, mutta autojen ja kuorma-autojen etuosaan tulisi olla huomattavia muutoksia, joissa naamiointi on keskittynyt näihin kuviin. Sportbackin tarjoamiseksi enemmän kuin nykyinen 261 mailin maksimialue, grillit ja kanavat voidaan suunnitella uudelleen aerodynaamisen tehokkuuden suhteen-samoin kuin suljetun säleikön, joka on muissa Audi-tron-malleissa, pysyy.

Uusi 2022 Audi E-Tron -maastoauto esitellään enemmän erilaisia ​​ja Q8 E-Tron -merkkiä

Takana näemme täsmälleen saman täysleveyden valopalkin sekä kaltevan hännän kuin lähtevä urheiluback, samoin kuin takapuskurin naamioinnista huolimatta, näyttää siltä, ​​että tyyli pysyy melkein täysin ennallaan.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Sisällä Q8 E-Tron pitää täsmälleen saman perustavanlaatuisen matkustamon suunnittelun kuin ennen. Nykyinen E-Tron Sportback on varustettu 10,1 tuuman infotainment-näytöllä, joka on kytketty kosketusnäytön ilmastonhallintapaneeliin sekä digitaaliseen instrumentinäyttöön.
Korin alla Q8 E-Tron Sportback hyödyntää päivitettyjä paristoja sekä elektroniikkaa pitääkseen nopeuden autojen ja kuorma-autojen, kuten Ford Mustang Mach-e, Tesla Design Y: n, sekä uuden Nissan Ariyan kanssa-kaikki kykenevät täyttämään 300 mailia 300 mailia etäisyys. Päivitykset saattavat nähdä auton energiatiheyden parantuvan yli 100 kWh: n akkuominaisuuden aikaansaamiseksi.
7

Audi: n teknisen kehityksen hallituksen jäsen, joka puhui Auto Revie -yritykselle viime vuonna, Oliver Hoffman sanoi: ”Olemme erittäin selkeitä: Q6 E-Tronin avulla meillä on B-segmentti [C-segmentti Isossa-Britanniassa], kun taas E-Tron keskittyy C: hen -Segmentti [D-segmentti brittiläisille asiakkaille] ”. ”E-Tron on todella Audi-auto ja kuorma-auto, koska se oli meille todella sähköisen liikkuvuuden edelläkävijä. Joten on tärkeää pitää autot ja kuorma -auto tuoreina, samoin kuin olemme luoneet valtavan päivityksen monimuotoisuuden ja latausajan suhteen. ”
Nopeampi latausaste kuin nykyisen E-Tron Sportbackin 150 kW: n odotetaan myös kasvojenkorotetuissa autoissa ja kuorma-autoissa, jotta se ei jää jäljelle tulevan Q6-e-tronin-joka istuu yrityksen uudella PPE-alustalla sekä pitäisi saada Noin 350 kW: n latausnopeus.

Q8 E-Tron Sportbackin tulisi ottaa käyttöön tämän vuoden loppua kohti, pidentäen autojen ja kuorma-autojen elinkaarta ennen kuin se korvattiin aivan uudella suunnittelulla, joka urheilee Volkswagen-ryhmän uutta SSP-suunnittelua vuonna 2026.
Katso parhaat myytävänä olevat sähköautot ja kuorma -autot nyt …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *