Ison-Britannian Zenos-autot ja kuorma-autot saapuvat hallintoon “peruutetun viennin”

Zenos-autojen jälkeen, Hardcore Lotus-Rivalling -urheiluautojen ja kuorma-autojen kaltaisten kuorma-autojen takana oleva yritys on julkaissut lausunnon, jonka mukaan se on mennyt hallintoon. Norfolk-pohjaisen asun mukaan “äskettäinen kaupan taantuma” oli pääasiallinen syy päätökseen.
Lausunnossa todettiin, että järjestelmänvalvojat nimitettiin “sen jälkeen, kun vientimääräys on peruutettu vuoden 2016 lopulla, johti rahoituksen puutteeseen, pakottaen liiketoiminnan lopettamaan kaupankäynnin”.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Zenos E10 R -katsaus
Toimitusjohtaja Mark Edwards, entinen Caterham ja Lotus, totesi, että “hallituksen on pitänyt ottaa tämän askeleen erinomaisella turhautumisella. Uskomme edelleen, että tuotteemme tarjoavat vertaansa vailla olevaa taloudellista hauskaa, samoin kuin olemme jo tehneet erittäin suurta kehitystä perustamalla seuraava tuote strategiaamme “.
Edwards kehitti yhdessä muiden entisen Lotus-työntekijän Ansar Ali: n kanssa Zenos-autoja ja kuorma-autoja vuonna 2012. Ali lähti liiketoiminnasta vuonna 2015 liittyäkseen McLareniin, ja Edwards johti liiketoimintaa siitä lähtien.
• Hienoimmat radan päiväautot
Begbies Traynor, nimitetyt järjestelmänvalvojat ovat määrittäneet, että he ovat “tällä hetkellä käytettävissä puhumaan juhliin, jotka ajattelevat yrityksen tulevaisuuden suojelemista”.
Mikä on mielipiteesi Zenosin aiheista? Ymmärräkaamme kommenteissa …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *