Uusi Subaru WRX STI erääntyy vuoteen 2020 mennessä hybridivoimalla

Seuraavan sukupolven Subaru WRX STI hyödyntää aivan uutta hybridi-voimansiirtoa, jonka tarkoituksena on parantaa suorituskykyä ja tehokkuutta. Se istuu täsmälleen samalla maailmanlaajuisella alustalla (SGP) kuin uusi Impreza ja sen pitäisi ottaa käyttöön vuosikymmenen loppuun mennessä, Auto paljastaa.
Yhdistyneen kuningaskunnan mainontajohtaja Chris Hawken ehdotti, että hybriditekniikka oli väistämätöntä puhuessaan viimeisimmän Imprezan eurooppalaisesta esittelystä: “[SGP] on suunniteltu ottamaan sekä hybridi että sähkö”, hän kertoi meille. “Se on STI -menetelmä.”
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Hienoimmat hybridi -ajoneuvot ostaa nyt
Hawken ei antanut minkäänlaista yksityiskohtia tulevasta Hybrid WRX STI: stä, mutta se todennäköisesti vie suuren osan tyylimotivaatiostaan ​​tämän vuoden VIZIV -suorituskykykonseptista. Tämä tarkoittaa samanlaista valikoimaa visuaalisia säätöjä Imprezan perus-, isompien pyörien, aggressiivisen vartalo-sarjan ja aero-optimoidun siipien yli. Idea oli kupeus, mutta on todennäköistä, että tuotantosuunnittelu pysyy tutumman salonki- tai viistoperämuodon kanssa.
Nykyinen ajoneuvo luo 296 hevosvoiman ja 407 nm: n 2,5 litran litteän neljän moottorin päässä, joten uuden version odotetaan paranevan merkittävästi näissä luvuissa. Kuten kaikki sähköistetyt voimansiirrot, suuri osa vääntömomentista tarjotaan alemmista kierroksista, mikä mahdollistaa uuden version teoriassa Outsprintin esittämiseen auton 5,2 sekunnin 0-62 mph.
• Subaru WRX STI 2018 Facelift Review
Edellyttäen kuitenkin, että Subarun sitoutuminen näköturvatekniikkaansa jokaisessa uudessa mallissa, uuden WRX STI: n on käytettävä Imprezan askeleen CVT -lähetystä – joten käsikirjaversiota ei tule.
Saatuaan juuri paljastuneen Rajoitetun Run WRX STI Final Edition -sovelluksen, on lyhyt tauonta ennen uuden hybridi-STI: n saapumista. Aukon kytkemiseksi yritys on kuitenkin valinnut pienennettyjä turbomoottoreita, joiden odotetaan ilmestyvän Impreza -luukussa seuraavan 12-18 kuukauden aikana.
“Työskentelemme ehdottomasti pienikokoisissa turbomoottoreissa”, Hawken sanoi. ”Kun Euro 6c tulee ensi syyskuussa, nykyisen STI: n kaltaisten ajoneuvojen on lopetettava. Vuoteen 2019 mennessä sekä 2020 valmistajan on osoitettava hiilidioksidipäästöjen väheneminen valtavasti. Tulevaisuus on bensiini, hybridi ja sähkö. ”

Oletko innostunut kuuman hybridi Imprezan mahdollisuudesta? Ymmärräkaamme kommenteissa …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *