Fiat 500X matkalla

Fiat on asetettu hyppäämään vauvan maastoautolla 500 perheen neljännen jäsenen kanssa.
500X vie tuotemerkin uudelle alueelle kilpailijana Mini Countrymanille, ja yksinoikeudella kuvamme osoittavat, kuinka tuotantoversio on kaikkein kestävin näköinen 500, mutta kun se tulee myyntiin ensi vuonna. Se saa paksuisen pyörän verhouksen, lisääntyneen maanvälin ja on saatavana etu- tai nelipyöräisellä vedolla.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Fiat on myöntänyt, että 500X: n tehtävänä on laajentaa asiakaskuntaansa vetoamalla miesten ostajiin; 500: lla on perinteinen nainen seuraa, ja myös 500L: n odotetaan olevan.
Tukvaraisemmasta ulkonäöstä huolimatta auto on silti tunnistettavissa 500: ksi, samoilla ajovalaisimilla ja hännän valaistuilla, sekä nenän tutun kromimerkin. Tasa-arvoinen sivuikkunat tarkoittavat, että jotkut luukun söpö kupla-autojen muotoilu on kadonnut, ja se-yhdistettynä Chunkier-puskureihin-antaa sille rohkeamman, vakaamman ulkonäön.
Kuten 500L: n kohdalla, 500x ajaa Punto -viistoperä alustan laajennetulla versiolla. Tämä tarkoittaa, että se on samankokoinen kuin MPV, joka on hieman yli neljä metriä pitkä, huoneessa viidelle aikuiselle ja yli 400 litraa käynnistystilaa. Kuormakapasiteetti voi kuitenkin kutistua hiukan nelipyöräisissä malleissa.
Fiat ei ole vieras karuille, korkealle ajoille. Sen uusi Panda 4×4, joka johtuu tämän vuoden lopulla, käyttää yksinkertaista hydraulista kytkinjärjestelmää. Tämä on asennettu takaosaansa ja kääntää takapyörät vain kerran, kun edessä olevat menettävät otteen. 500X voisi käyttää samanlaista kokoonpanoa, joka lisää 100 kg kerbpainoon.
Määrämyynnin lähtötason 500X odotetaan olevan kaksipyöräinen asema-kuten Base Mini Countrymanin kanssa-tarjoaa saman karkean ulkonäön halvemmalla ja taloudellisemmalla paketilla.
Moottorit seuraavat 500L: n johtoa, 93 hevosvoiman 1,4 litran TwinIir-bensiinillä, joka todennäköisesti aloittaa alueen. Lippulaivamallit on asetettu saamaan 104 hevosvoiman 1,0 litran kaksisylinterinen (TwinAir-moottori on jo suunniteltu nelivetona välittömään Panda 4×4: ään), kun taas myös monjeetta-dieseliä on.

Lähi-tuotantovalmis 500X-konsepti todennäköisesti debytoi seuraavan kuukauden Pariisin autonäyttelyssä, kun taas auton on tarkoitus alkaa noin 14 000 puntaa, kun se tulee myyntiin.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *