Yli 11 000 uutta kuljettajaa menetti lisenssinsä vuonna 2019

yli 11 000 äskettäin pätevää kuljettajaa menettivät lisenssinsä vuonna 2019 vuoden 1995 uuden kuljettajalain nojalla, uudet tiedot ovat paljastaneet.
Uusi kuljettajalaki tarkoittaa, että kaikki äskettäin pätevät kuljettajat asetetaan koeajalle kahden ensimmäisen vuoden ajan täyden lisenssin pitämiseksi, jonka aikana he saavat automaattisen kiellon kuuden tai useamman rangaistuskohdan kertymisestä. Sekä teoria että käytännön testit on tehtävä uudelleen ennen kuin ne sallitaan takaisin tielle.

Ylinopeustapahtumien tiheys kolminkertaistui lukituksen aikana

Noin 11 125 uudella kuljettajalla oli lain nojalla peruutettu lisenssit vuonna 2019, DVSA: n (kuljettajan ja ajoneuvostandardien virasto) tietojen mukaan AA -autokoulun saamat tietojen vapautta koskevan pyynnön kautta.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Näistä tapauksista 5 503 (49 prosenttia) oli seurausta vakuutuksista liittyvistä rikoksista, ja keskimäärin 14 uutta kuljettajaa päivässä, ajoneuvon pyörän takana, jota ei katettu voimassa oleva vakuutus. Samaan aikaan 2 871 (25 prosenttia) kiellosta oli ylinopeusrikoksista.
Lisäksi ”häiriötekijöistä” johtui 602 kiellosta, kuten pyörän takana olevan matkapuhelimen käyttäminen, 115 tapausta, joissa uusia kuljettajia ei lopettanut onnettomuuden jälkeen, 96 kiellosta alkoholiin liittyviä ajo-rikoksia ja 40 huumirikoksia varten.
AA: n autokoulun toimitusjohtaja Sarah Rees kommentoi: ”Ihmisten määrä, joka on kiinni ilman autovakuutusta, on huikea. Se on laillinen vaatimus paitsi uusille kuljettajille, myös kaikkien kokemusten kuljettajille.
”Tilastot, jotka osoittavat uuden kuljettajalain nojalla lisenssinhäviöitä heidän lisenssinsä.
“On tehtävä enemmän ihmisten kouluttamiseksi ajamisen riskeistä vakuuttamattomana, samoin kuin parantaa koulutusta muiden riskialttiiden ajokäyttäytymisten, kuten ylinopeuden ja kädessä pidettävien matkapuhelimien, käyttämiseksi.”
Luuletko, että huonosta ajamisesta pitäisi olla ankarampia rangaistuksia? Kerro meille alla olevissa kommenteissa …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *