Renault Captur paljasti

Tämä on Renault Captur -maastoauton tuotantoversio. Ensimmäinen esikatselu Captur -konsepti, joka näytettiin Geneven autonäyttelyssä vuonna 2011, valmis Captur
Captur on kehitetty täsmälleen samalla alustalla, joka tukee uusinta Renault Clioa ja Nissan Juke -tapahtumaa. Sen mitat ovat 4120 mm pitkä, mikä tekee siitä pidempään kuin 3 986 mm Clio, mutta hieman lyhyempi kuin 4 135 mm juke.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Renaultin tyylipäällikön Laurens van den Ackerin valvonnassa Suunniteltu Captur selittää Renaultin pienet autot ja kuorma-autojen pomo Benoit Bochard “komponentti, epämiellyttävänä ristikkäin, joka on erityisen käyttäjäystävällinen”.
Kaksisävyinen ulkopinta on vakiona, ja Captur noudattaa uuden Clion perustamia tyyliteemoja, joissa on pyyhkäisyvalot, merkittävän Renault-merkinnän auton nenässä ja veistetyissä puolissa. Takaosassa sen itsepäinen häntä ja nousevat C -pylvään avustajat tekevät capturista näyttämään dynaamisemmalta kuin juke – samoin kuin houkuttelevampaa – kun taas leimahtavat pyörät lisäävät edelleen tyylikäs asenne.
Renault ilmoittaa, että Captur on suunniteltu tuntemaan olonsa MPV: ltä, jossa on hienoja avaruusopimuksia, korkea ajo -asetus ja valtava kenkä. Kaikki mallit ovat myös hyvin varusteltuja, avaimattomalla sisäänpääsyllä, Hill Being Aps sekä autopysäköintianturit, jotka on sovitettu vakiona.
Ostajat voivat myös valita Renault R-Link -järjestelmän, joka lisää kosketusnäyttömediatabletin viihdetoimintojen, Bluetoothin ja kuuden kaiuttimen stereon hallintaan.
Bensiini sekä dieselmoottorin lajike kuljetetaan Cliosta, ja otsikkahahmo on diesel -muotoilu, joka palauttaa hiilidioksidipäästöluvut vain 96 g/km – 2 g/km enemmän kuin puhtain CLIO, vaikkakin vähemmän kuin Juke 1,5 DCI, joka emittoi 129 g/km.
Renault Captur kehitetään Renaultin Valladolid -tehtaassa Espanjassa, samoin kuin myydään Yhdistyneessä kuningaskunnassa kesäkuussa, joiden hinta on noin 13 000 puntaa.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *