Uusi 355 hevosvoiman Peugeot 508 Sport -suunnitelma paljastettiin paljon voimakkaita tienkäyttöisiä Peugeot

Tämä on uusi Peugeot 508 Sport -suunnitelma. Se on ensimmäinen malli ranskalaisen tuotemerkin äskettäin muodostetusta suorituskykyvarresta, joka kilpailee BMW 330E: n ja Volkswagen Passat GTE: n nopeasti kasvavilla urheilullisten plug-in-hybridi-salonien markkinoilla. Uuden mallin odotetaan myyvän vuoden 2021 alussa.
Mainos – viesti jatkuu alla

Peugeot 508 Sport -tekniikan PHEV-voimansiirto käsittää turboahdetun 1,6 litran nelisylinterisen bensiinimoottorin ja jokaiselle akselille asennettu sähkömoottori. Järjestelmä tuottaa 355 hevosvoiman ja 520 nm vääntömomentin yhdistetyn tuotoksen – mikä tekee siitä tehokkaimman Peugeotin voimansiirron, joka on koskaan asennettu tuotantoautoon.

Paras plug-in-hybridit 2022

Peugeot sanoo, että tämä viritetty 508 lähettää 0–62 mph sprintin 5,2 sekunnissa, ennen kuin se saavuttaa elektronisesti rajoitetun huippunopeuden 155 mph. Sähkömoottorien välittömän vääntömomentin ansiosta myös auton väitetty hoitava kiihtyvyys on kunnollinen-Peugeot sanoo, että salonki saa 50–74 km / h kolmessa sekunnissa.
12
Adsclose -mainoksestamme

508 PHEV: n 11,5 kWh akkua toimittaa enintään 26 mailin puhdasta sähköä, kun taas kotimaisesta seinälaatikkolaturille ladataan akun alle kahdessa tunnissa. Lisäksi voimansiirto antaa täyden maksun väitetyn WLTP -polttoainetalouden lukumäärän 139mpg ja tuottaa vain 46 g/km hiilidioksidia.
Ylimääräisen voiman tukemiseksi Peugeot on asentanut 508: n muutamalla rungonmuutoksella, mukaan lukien uudet säädettävät vaimentimet, laajennetun radan ja suuremman halkaisijan etujarrut, joissa on kiinteät nelimäntä-paksuus. Siellä on myös uusi 20 tuuman kevytmetallivanteet, Shod Michelin Pilot Sport 4S -renkailla.
Peugeot ei ole myöskään laiminlyönyt korityötä – ostajat saavat paljon aggressiivisemman etupuskurin, kiiltävän mustan takaosan, uuden jäähdyttimen säleikön ja mustan pakokaasun pari. Ulkopinnan ympärillä on myös kourallinen “urheiluun suunniteltuja” monogrammeja ja kolme erityistä maalipintaista, joista valita – seleeni harmaa, Perla Nera Black ja Pearl White.
Makeover jatkuu sisäpuolella premium -fokus stereojärjestelmällä ja pari uusilla urheiluistuimilla, jotka on verhottu Alcantarassa ja nahkaverhoilussa. Tavanomaisen 508: n 12,3 tuuman digitaalisen instrumenttiryhmän ja 10 tuuman infotainment-järjestelmän on siirretty molemmat myös urheilun suunniteltuun malliin, vaikka molemmissa on erityinen grafiikka.

Napsauta tätä saadaksesi luettelon parhaista suorituskykyautoista myynnissä …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *