Pininfarina ja HKG paljastavat Electric H500- ja K350 -konseptit

HK GT: n paljastamisen jälkeen Geneve Motorshow -sarjassa, hybridi -kineettinen moottoriryhmä (HKG) ja Pininfarina esittelevät kaksi uutta sähköajoneuvokonseptia – salonki ja maastoauto – maastoauto – maastoauto – Salong ja maastoauto. Vuoden 2018 Auto China -näyttelyssä Pekingissä.
Autojen yksityiskohdat on vielä julkaistu, mutta uusissa malleissa odotetaan olevan sama voimansiirto kuin aiemmissa HKG: n käsitteissä. Yhtiö on vaatinut 620 mailin etäisyyden korkean teknologian alueen laajennetusta akkuunsa, joka pystyy jopa 50 000 latausjaksoihin.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Pekingin moottorinäyttely
Ensimmäinen kahdesta Pininfarinan suunnittelemasta ilmoitettavasta malleista on H500-salonki. Sen perusteella, mitä voimme nähdä kiusallisista laukauksista, konsepti, joka on tarkoitus paljastaa 25. huhtikuuta, on neliovinen, pikapakkaus. Tämän kehon muodon valitseminen on selvästi nyökkäys salonki -autojen korkeaan kysyntään, jossa on suuri takajalka Kiinassa. Toinen auto, K350, on uusi nelipaikkainen maastoauto, jolla on rohkeat ulkoviivat ja terävästi veistetyt kevyet klusterit, kuten K550- ja K750-mallit, jotka paljastettiin Shanghain näyttelyssä vuonna 2017.
Sisätilojen suhteen H500 sisältää kaarevan kääre-ohjaimen näytön ja toisen medianäytön keskikonsolissa. Kuva K350: n sisäpuolelta näyttää nelipaikkaisen asettelun vastakkaisilla niskatuilla ja ompelemalla verhoiluun.
Ei ole sanaa siitä, että K350- ja H500 -mallejen tuotantoversiot saattavat nähdä päivänvaloa, mutta muiden HKG: n mallin mallien on tarkoitus osua Kiinan teille myöhemmin tänä vuonna. Saako he tehdä sen Yhdistyneeseen kuningaskuntaan vai ei, on vielä nähtävissä.
Nautitko lukemisesta näistä konseptiautoista? Miksi sitten ei lukea parhaista tulevista autoista vuonna 2019?

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *