Onko nyt oikea aika ostaa EV? Kuuntele automaattinen paljastaminen podcast Nissan Electric Ajoneuvon erikois

Nissanilla on yli vuosikymmenen kokemus sähköajoneuvoalueella, joka noudattaa lehden esittämistä vuonna 2010. Huolimatta lehden kestävyydestä ja jatkuvista Autot ja kuorma-autojen jättiläinen ei lepää laakereillaan-Qashqaille tarjotaan nyt maltillinen hybridi-voimansiirto, samoin kuin pian E-Power-hybridi-voimansiirto. Lisäksi myöhemmin tänä vuonna näkee aukon tilauksen kokonaan sähköiselle Ariyalle.

Kaikki mitä vaadit ymmärtämään Nissan Leafistä

Jälkimmäinen on vuoden 2022 kesällä näkyvä Nissanin täysin uusi sähköinen crossover, joka on suunniteltu alusta alkaen. Sen sujuva muotoilu, haptiset ohjaimet ja jopa 310 mailin alue [1] edustaa valtavaa askeleen eteenpäin, kun Nissan pyrkii sähköistämään kaikki ajoneuvot avainmarkkinoillaan vuoteen 2030 mennessä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Mutta keskittyy niin paljon sähköistämiseen, onko nyt oikea aika ostaa EV? Nissanin EV -osaston tuotepäällikkö James Bird selitti pelkästään automaattisen paljastamisen podcastin suhteen, että kuluttajien on tärkeää ymmärtää ajoprofiili ennen vaihdon tekemistä.
“Mikä on mittarilukema? Onko sinulla pysäköinti kadun ulkopuolella? Pystytkö maksamaan kotona? Lisäksi, jos ei, onko sinulla ymmärrystä ympärilläsi olevasta latausverkosta? ” Hän totesi huolenaiheiden, joita kuljettajien oli kysyttävä.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *