Subaru Ascent -maastoauto: Suurin Subaru, joka on koskaan esitelty Yhdysvaltain markkinoille

Subaru, on esitellyt kaikkien aikojen suurimman ajoneuvon tämän vuoden LA -moottorinäyttelyssä, nimeltään The Ascent. Sitä laskutetaan kotitalouden maastoautona, joka integroi maastoajoneuvon MPV-käytännöllisyyden tasot ja sitä tarjotaan vain Yhdysvalloissa ensi kesästä lähtien
Nousu on kehitetty Subaru Worldwide -alustalle, johon myös uusi Impreza kootaan. Siinä on fiksu kolmen rivin istuinkokoonpano seitsemän tai kahdeksan paikkaisella asettelulla. Sisällä on paljon tilaa 4 998 mm: n pituuden ja 1 930 mm: n leveyden ansiosta.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Hienoimmat maastoautot ja 4x4s 2017
Teho tulee suoran injektiosta 2,4 litran turboahdettu litteä neljä nyrkkeilijämoottoria, joka luo 256 hevosvoimaa sekä 376 nm vääntömomentti. Pitkäaikainen neliveto jakelee tehoa vastaavasti, kun virtaa syötetään Subarun Linearistronic CVT -vaihteistolla. Vetovoima ja nelipyöräinen järjestelmä toimivat samanaikaisesti hinaamaan enintään 2 268 kg.
19

Ascent tarjoaa suuria alueita suurille perheille, mutta Subaru toteaa, että se on yhtä suuri kuin maastoauto. Yhdessä pitkäaikaisen nelivetoisen kanssa nousu on varustettu X-moodilla, mikä parantaa suorituskykyä liukkissa maasto-olosuhteissa.
Hillin laskeutuminen ja vääntömomentti vektorointi samoin ominaisuuksien perustana yhdessä näkökyvyn autonomisen ajotekniikan kanssa.
Täydelliset kustannukset ja nousut ovat vielä ilmoitettuja, ja ensimmäinen myynti on järjestetty Yhdysvalloissa ”alkukesästä” 2018 ilman japanilaisen Ison -Britannian käynnistyksen japanilaisen valmistajan indikaattoria.
Mitä teet Subaru -nousun maastoautosta? Liity alla olevaan keskusteluun …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *