Porsche ostaa osuuden Rimacista

Porsche on ostanut vähemmistöosuuden Performance Electric Car Brand Rimacista, Concept One Hypercarin takana olevan yrityksen takana olevan yrityksen. Rimac totesi lausunnossaan, että kaupan tavoitteena on tukea sen asemaa johtavan EV-tekniikan toimittajana ja korkean suorituskyvyn sähköajoneuvojen valmistajana.
Toimitusjohtaja Rimac perusti vuonna 2009 Kroatiassa sijaitsevan Rimacin ja on kasvanut palkkaamaan 400 ihmistä Zagrebin laitamilla. Sen tytäryhtiö Greyp Bikes, joka sisältyy myös Porsche -kumppanuuteen, sijaitsee samassa paikassa ja kehittää sähköpolkupyörää. Porsche -sopimuksen seurauksena Mate Rimac pysyy Rimacin enemmistön osakkeenomistajana.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Pariisin autonäyttely 2018 esikatselu
Rimac on parhaiten tietää konseptinsa One HyperCar, joka käyttää 1 270 hevosvoiman sähkömoottoria väitetyn 0–62 mph: n ajan 3,3 sekunnin ajan ja 221 mph: n huippunopeuden. Tätä seurasi kevyempi ja tehokkaampi konsepti S 2017 Geneven moottorinäyttelyssä ja Geneve 2018: ssa meitä hoidettiin Rimac C_Twolle, konseptin seuraajalle, sen 1 888 hevosvoiman käyttöjärjestelmällä.
Porsche tekee harppauksen EV -markkinoille omalla Taycan -urheiluautollaan, joka perustuu Mission E -konseptiin, mutta se aikoo hyödyntää Rimacin taitoa tällä alueella uuden kaupan alla.
• Myynnin parhaat sähköautot
Mate Rimac sanoi Porschen kanssa sitoutumisesta: ”Yhteistyökumppanuuteen Porsche AG: n kanssa on tärkeä askel strategiassamme tullakseen johtavaksi EV-tekniikan toimittajaksi globaaleille OEM-valmistajille. Olemme iloisia siitä, että olemme saaneet korkean luottamuksen sijoittajiltamme, kumppaneiltamme ja asiakkailtamme ja odotamme jatkamaan mielenkiintoisten projektien työskentelyä asiakkaidemme kanssa koko autoteollisuudessa. ”
Lutz Meschke, johtokunnan varapuheenjohtaja ja talousjohtajan jäsen, ja IT Porsche selitti yrityksensä. “Mielestämme Rimacin ideat ja lähestymistavat ovat erittäin lupaavia, minkä vuoksi toivomme tekevän tiivistä yhteistyötä yrityksen kanssa kehityskumppanuuden muodossa.”
Mitä RIMAC: n tekeminen tarkoittaa Porsche EVS: n tulevaisuutta? Kerro meille ajatuksesi alla …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *