Uusi Kia Optima GT voisi olla Yhdistyneen kuningaskunnan sidottu

Britannia voi saada paljon tehokkaamman version Kia Optima GT: stä, joka äskettäin myytiin Saksassa.
2,0 litran Turbo-nelisylinterinen bensiinimalli tuottaa 242 hevosvoimaa ja 353 nm vääntömomenttia Saksan markkinoilla. CAR Express kuitenkin ymmärtää, että Yhdistyneen kuningaskunnan pomot vaativat päivitettyä versiota Britanniaan, joka nousee huomattavasti ennakkoon, mahdollisesti noin 280 hevosvoiman. Virta toimitetaan kuuden nopeuden autolaatikon kautta.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Pariisin autonäyttely 2016: Paljon enemmän uutisia
Auton testauksen päällikkö ja korkean suorituskyvyn kehitys Albert Biermann valvoo ohjelmaa, joka on kehitetty autojen virittämiseksi brittiläisten kuljettajien odottamaan ja ajamiseen. GT on saatavana salonki- tai Sportswagon -kartanona, mutta jälkimmäisessä Kialla on paljon enemmän potentiaalia Britanniassa.
Optima GT nähtiin ensimmäisen kerran prototyypinä vuoden 2015 Frankfurtin autonäyttelyssä, ja se on toisen yhtiön toinen GT -malli Cee’d- ja Pro_Cee’d: n jälkeen.
Siinä on uudelleensuunniteltu tiikeri -nenän säleikkö, paljon urheilullisempi muotoilu ja erilaiset pyörän mallit tavanomaisesta optimasta.
Yrityksen uusimman mallin, äskettäin julkistetun Rion, ajatellaan epätodennäköisesti kutevan GT -versiota pomojen kanssa, jotka viittaavat urheilullisesti muotoiluun GT -linjavarianttiin, on niin pitkälle kuin he ovat valmiita menemään.
Haluatko nähdä Kia Optima GT: n, jota myydään Isossa -Britanniassa? Kerro meille kommenteissa …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *