Ajoneuvojen murtautumisten nousu ja ammattilaisten syyllisyys SAT-nav ja älypuhelinvarkaudet

Britannian autojen ja kuorma-autojen rikosten terävä lisäys on syytetty autoilijoista, jotka jättävät arvoesineet näytölle autoissa, kuten viranomaisten luvut paljastavat 239 920 autoa vaurioitui vuonna 2016 – verrattuna 231 222: sta vuonna 2015. Vaikka 26: sta 42: stä viranomaisten joukosta ilmoitti edellisen vuoden lisääntymisestä, joidenkin Constabularioiden osuus oli 76 prosenttia lisääntymisessä vuoteen 2015 verrattuna.
Mainos – viesti jatkuu alla

Lontoon kaupungin upseerit kirjautuivat autojen ja kuorma-autojen tautojen voimakkaimpaan kasvuun, kun taas 4 043 autoa ja kuorma-autoa vaurioitui Northamptonshiressä vuonna 2016-41 prosentin lisäys viimeisen 12 kuukauden aikana.
• Sat-nav: n ja puhelimen lainsäädännöt autoissa ja kuorma-autoissa
Luvut – paljastavat RAC: n joustavuuden jälkeen – näytä Wiltshiren, Dyfed -Powysin ja Lancashiren voimat, samoin kokenut terävät nousut tauon INS: ssä, kun taas vuonna 2016 oli neljä prosenttia verrattuna verrattuna. Edellinen vuosi.
Selittämällä mahdollisia liipaisimia tehostetun Break INS: n takana, Mark Godfrey RAC: sta, totesi, että se oli: “Mahdollinen, että autoilijat ovat päätyneet paljon tyytyväisemmäksi siitä, mitä tuotteita he lähtevät näytölle, ehkä uskovat tuotteet, kuten SAT -navit, ovat nyt niin yleisiä he “Varkaiden korko ei ole.”
Godard mainitsi samoin matkapuhelimien kasvavan hyödyntämisen SAT-navina yhtenä mahdollisena syynä korotukseen: ”Suurten autoilijoiden tarjoamisen kanssa, jotka käyttävät älypuhelimiaan sat-navina, on suurempi todennäköisyys jättää puhelin tahattomasti kehtossa että Tarjoaa varasta erinomaisen mahdollisuuden hyötyä. ”

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *