Peugeot 208 Fe Tech -tiedot

nähtiin viimeksi Geneven moottorinäyttelyssä staattisena konseptina Peugeot 208 Fe on muotoutumassa ja meille annettiin hiipiä moottoriurheilutekniikan esikatselu työssä tässä erittäin tehokkaassa hybridi-luukussa.
Peugeot Sportin (208 T16 PIKES -korkeuden autosta vastaava joukkue) ja polttoaineyrityksen kokonaismäärän kehittämä yhdessä Fe: n tarkoituksena on olla “polttoainetalous” ja “hauska ja tehokas”, koska kunnianhimoisten kehitystavoitteiden oli tarkoitus päästä alle 50 g /km C02: ta käyttämällä samanlaista suorituskykyä kuin 208 GTI.
Mainos – viesti jatkuu alla

Koko auto on tarkoitus paljastaa Frankfurtin autonäyttelyssä syyskuussa, ja sen on palautettava virallinen 135mpg täyttäessään 0–62 mph sprintin vain 8 sekunnissa.
Näiden lukujen saavuttamiseksi Peugeot aloitti 1,0-litran VTI 208: n perustaa ja vei sen tuulitunneliin ja korvasi kaiken A-Pllars-takaisin aerodynaamisella ja kevyellä hiilirungolla. Tämä leikkaa 200 kg standardimallin 975 kg: n kerbpainoista ja parantaa ilmavirtausta takaosan kanssa.
Bensiinipolttoainesäiliön painon vähentäminen on vain 20 litraa ja sekä etu- että takajousitus on korvattu kuitulasilla “terällä”, joka toimii toiveen, kevään ja roll-anti-baarina yhdistettynä-säästäen 15 kg: t jokaisessa akseli. Renkaat ovat kapeampia kuin ennen, mutta 19 tuuman pyörät osoittavat, että isommat jarrulevyt voidaan asentaa, joten jarrupoljin vaatii vähemmän voimaa auton pysäyttämiseksi.
Moottori on kyllästynyt 1,2 litran arvoon ja laitettu Atkinson-sykliin paljon tehokkaamman palamisen saavuttamiseksi ja varustettu kilpa-sylinterinpäällä ja että se on sille timanttikiilipinnoite sujuvaksi. Hybridi -moduuli ja nyt vanhentuneiden Peugeot 908 -hybrid4 le Mans -auton paristot on asennettu.
Kilpa-auton 134 hevosvoiman 40 hevosvoiman 134 hevosvoiman 40 hevosvoiman intead. Sähkömoottori sopii suoraan modifioidun viiden nopeuden EGC-puoliautomaattisen vaihdelaatikkoon ja linkit 90-solun litium-ion-akkupakkaukseen-antaen puhdas sähköinen sähkö Alue yhdeksän ja kaksitoista mailia.
Valmiissa autoissa tarjotaan kolme ajotilaa, nollapäästötila, Eco-ajo-hybriditila ja urheilutila maksimaaliseen suorituskykyyn. Kun auto on valmis, media -asemia on lokakuussa, mutta tällä hetkellä ei ole suunnitelmia tuotantoversioon.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *