Uusi Lexus RC 300H F Sport Black Edition näkyy Genevessä

Lexus RC 300H F Sport Black Edition on saapunut Geneven autonäyttelyyn, samoin kuin Ison -Britannian markkinoille toukokuun alussa kustannusten alussa alkaen 45 165 puntaa.
Useat salamuotoiset lisäykset Single It Out -rutiinista RC-kuplesta, samoin kuin se perustuu Sport Premier -spesifikaatiomalliin.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Hienoimmat hybridi -ajoneuvot myynnissä 2018
Edessä karan säleikkö saa tummemman kromin sävyn, samoin kuin LED -sumuvalot. Se ajaa 19 tuuman kevytmetallivanteilla, joissa on vastakkainen matta musta ja kirkas koneistettu viimeistely, kun taas ikkunan muovauskoristeet ovat myös mustia. Grafiitti musta metallinen maalaus täydentää ulkoasua.
6

Sisällä sama tumma makeover jatkuu. F urheiluluokan istuimet on verhoiltu mustana nahka, samoin kuin urheilun ohjauspyörä. Siellä ei kuitenkaan ole pimeää, koska hytti nostetaan vastakkaisella oranssilla ompeleella. Uudet syvän mustan puun verhoilun lisäykset pyörivät muutokset.
Koska Black Edition perustuu aluevalikoiman malli, peruslaitteet sisältävät 17-kaiuttimen Mark Levinsonin surround-melujärjestelmän sekä 10,3 tuuman infotainment-näytön kokonaismäärä sisäänrakennetulla navigoinnilla. Autoilijan ohjeiden kohokohdat sisältävät kääntyvän kameran, sokean alueen avustajan, takaosan ristien liikenteen hälytyksen, sademääränpyyhkimet ja täydet LED-ajovalot.
Asiat ovat muuttumattomia konepellin alla, samoin kuin rutiininomainen 300H -hybridi -voimansiirto on läsnä samoin kuin. Tämä osoittaa 2,5 litran sisäisen nelisylinterisen bensiinin, joka on liitetty sähkömoottoriin, ja sen kokonaismäärä on 220 hevosvoimaa. Lexus ilmoittaa, että järjestelmä pystyy palauttamaan 56,5mpg sekä 116 g/km.
RC 300H F Sport Black Edition tulee myyntiin Britanniassa 1. toukokuuta.
Lue koko vuoden 2018 Geneven autonäyttelyesikatselu täältä …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *