Uusi 2022 Nissan GT-R julkaisi Japanin markkinoille

, joista on tullut brändin vuosittainen rituaali, Nissan on käynnistänyt uuden päivityksen GT-R: lle. Tällä kertaa se on pari uusia erikoislähetysmalleja Japanin markkinoille, ja niiden molempien on tarkoitus myydä lokakuun jälkipuoliskolla.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Nissan kutsuu uusia GT-R-johdannaisiaan Premium Edition T-SPEC: ksi ja Nismo T-SPEC: n suunnittelema Track Edition. Tuotanto on rajoitettu vain 100 yksikköön kahdessa uudessa autossa, ja omistajat valitaan äänestyskierroksella.
Entisen hinnat alkavat 104 000 puntaa Japanissa, kun taas jälkimmäinen maksaa noin 117 000 puntaa. Tällä hetkellä Nissanilla ei ole aikomusta tuoda joko autoja Yhdistyneeseen kuningaskuntaan tai Eurooppaan.
• Erikoislehden Nissan GT-R Nismo paljastettu vuodelle 2021
GT-R Premium Edition T-SPEC: n päivitykset sisältävät suurempia (ja kevyempiä) säteiden kevytmetallivanteet ja tweaked suspensio, joka hyödyntää joutumattoman painon laskua. Nissan on myös muokannut auton istuimia, joilla on joitain mallikohtaisia ​​ompeleita.
Nismo T-SPEC: n suunnittelema GT-R Track Edition menettää pari kilogrammaa tavanomaisen auton yli uuden hiilikuitukattojärjestelmän ja käynnistyskannen ansiosta. Molemmat T-SPEC-autot voidaan määrittää myös kahdella uudella maalivärillä-keskiyön violetti ja vuosituhannen jade.
20

Molemmat autot saavat virtalähteen kaksois turboahdetulla 3,8 litran V6-bensiinimoottorilla, joka tuottaa 562 hevosvoimaa Premium Edition -mallissa ja 592 hevosvoimaa Track Edition -versiossa. Molemmat autot jakavat myös saman nelipyöräisen järjestelmän ja kuuden nopeuden kaksoiskytkimen automaattisen vaihdelaatikon.
Nissan veti samanlaisen tempun aiemmin tänä vuonna GT-R-nismo-käynnistämisen myötä. Se jakaa mekaaniset aiheensa tavanomaisen urheiluauton kanssa, mutta sai pari kosmeettisia lisäominaisuuksia, kuten uusi varkain harmaa maali, yksinoikeudella 20 tuuman seokset ja paljaat hiilikuidun konepellit.
Nykyisen sukupolven GT-R: n erityislaatikkovarianttien päivitykset ovat laskeutuneet käytännössä vuosittain, koska auto myytiin ensimmäisen kerran vuonna 2009. Nissan sanoo “Muutokset parempaan” tai “parannuksen mentaliteetti”.
Tämä GT-R: n 2022-versio voisi kuitenkin olla yksi autojen lopullisista versioista, jotka näemme ennen sen lopettamista. Nissan GT-R on ollut myynnissä 12 vuotta, ja tuona aikana on nähty kaksi kasvot ja 14 erikoislähetysjohdannaista, samalla kun se muodostaa myös perustan ITADESIGN: n rajoitetulle 710 hevosvoiman GT-R50: lle.

Lue nyt kaikki viimeisimmät uutiset 400 hevosvoiman Nissan Z -urheiluautosta …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *