Uusi Skoda Karoq SE -innovaatio kohdistaa yrityksen yksilöt

Skoda on paljastanut Skoda Karoq SE -innovaatiota, joka on kehitetty erityisesti laivastoille. Uusi trimmitaso sisältää sekä bensiiniä että dieselmoottorivalintoja sekä kustannuksia, jotka alkavat alle 21 000 puntaa.
Karoq SE -innovaatio on perustana etukäteen ja takaosan pysäköintitunnistimissa, mukautuvalla vakionopeussäätimellä, panoraaman kattoluukkuksi sekä yhden vuoden jäsenyyden “Infotainment Online” -tapahtumaan. Jälkimmäinen on palvelu, joka tarjoaa kuljettajia online -verkkoliikenteen raportteja ja kalenteripäivityksiä – hyödyllisiä muutoksen parissa työskenteleville.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Yrityksen ajoneuvoveroopas: Mitä tahansa vaatia tiedetään
Moottorin lajike koostuu kahdesta bensiinimoottorista-1,0 litran 113 hevosvoiman kolmisylinteristä ja 1,5 litran 148 hevosvoiman nelisylinteristä-yhdessä kahden dieselmoottorin kanssa-1,6 litran 113 hevosvoiman nelisylinteri ja 2,0 litran 148 hevosvoiman nelisylinteri. Kaikki vakuutusvaatimukset ovat tyypillisiä yli 50 mpg: lle, mutta 1,6 litran diesel tarjoaa parhaan taloudellisen ilmaston, jonka MPG-luvut saavuttavat 60-luvulle integroidun syklin aikana.
Lisäksi niillä kuljettajilla, jotka päättävät antaa ajoneuvon huolehtia vaihdevalinnasta, voi olla seitsemän nopeuden DSG-voimansiirto minkä tahansa tyyppisellä neljällä moottorilla. Kuitenkin, jos vaadit nelivetoa, 2,0 litran diesel on ainoa vaihtoehto.
Hinnat alkavat vajaat 21 000 puntaa 1,0 litran bensiinistä käsikirjan vaihdelaatikolla, ennen kuin nousee kaiken menetelmän 26 805 puntaan viivan 2,0 litran Diesel 4×4: n yläosaan DSG-vaihdelaatikolla.
• Skoda Karoq Review
SE -tekniikka sisältää myös muutamia hyödyllisiä koristeita, joihin Skoda päätyy ymmärrettäväksi, kuten sateenvarjo matkustajan istuimen alla sekä polttoainekappilassa, jotka molemmat ovat yksinkertaisia, mutta hyödyllisiä lisäyksiä autoilijoille.
Kuten kaikki Skoda SE -innovaatioautot, Karoqille tarjotaan ostaa henkilökohtaisena ostajana ilman mitään perusrahoitusvaihtoehtoa. Lopuksi, Karoq SE -innovaatio sisältää P11D-arvot alkaen 20 660 puntaa, samoin kuin jopa 22-vuotiaiden etujen osuus.
Tarkasteletko yritysautoa? Ota tarkistettu myytävänä hienoimmista yritysajoneuvoistamme.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *