Infiniti Q50 pitkä akseliväli

Infiniti Q50 -matkasuunnitelma on paljastettu Shanghain autonäyttelyssä, ja yritys vahvistaa, että pitkittynyt Q50 ja aivan uusi QX50-maastoauto ilmestyvät Kiinassa vuonna 2014.
Pidennetty Q50 on kilpailija pitkän akselivälin BMW 3 -sarjalle, joka on kehitetty viehättäväksi kiinalaisille ostajille, jotka päättävät kuljettaa sen sijaan, että ajavat itseään.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Sekä Q50 että BMW X3 -kokoinen QX50-crossover kehitetään Kiinan Hubein maakunnassa Xiangyang-tehtaalla, jonka Infinitin kumppani Dongfeng oli Kiinassa.
Pitkäaikaisen Q50: n lisäksi Infiniti debytoi samoin Q50-hybridi, jota tarjotaan Kiinassa yhdessä 3,7 litran bensiinin V6: n voimansiirron kanssa.
Myös hybridi tarjotaan Euroopassa. Sitä saa 3,5 litran V6, jota täydentää sähkömoottori, samoin kuin kiihtyy 0–62 mph: sta viiden sekunnin ajan.
Ajoneuvoa tarjotaan täältä vuodesta 2015, mutta se on silti todennäköisesti pieni äänenvoimakkuus, ja nelisylinterinen diesel-muotoilu on asetettu suurimman myyntiviipaleen.
Infiniti sijoittaa voimakkaasti itämaisiin markkinoille. Yritys muutti maailmanlaajuisen pääkonttorinsa Hongkongiin, jotta se olisi paljon parempi palvelemaan Kiinan markkinoiden vaatimuksia. Tällä hetkellä Kiina on yrityksen toiseksi suurin markkinat Yhdysvaltojen jälkeen.
Infinitin presidentti Johan de Nysschen sanoi auton esittelyssä: ”Viime vuonna tunnistimme maailmanlaajuisen liiketoiminnan pääkonttorimme Hongkongissa ostoksilla, jotta se olisi entistä parempaa palvelemaan Kiinaa, maailman suurimpia huippuluokan markkinoita. “

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *