Kova-mudding Nissan Navara AT-32 esitteli

Tämä on Nissan Navara AT-32. Se on muokattu versio tavallisesta noutosta ja kehitetään yhteistyössä maastoautojen asiantuntija-arktisten kuorma-autojen kanssa-se on tarjolla tilaus nyt, kustannukset alkavat 42 850 puntaa.
Alustan päivityksiä tavallisen Nissan Navaran yli ovat nostettu Bilstein-jousitussarja, täysi alumiini-ala-alueen turvalevy sekä uudet matta-mustan kevytmetallivanteet, jotka ovat 32 tuuman halkaisijaltaan maastoajo-renkaita. Sellaisenaan räätälöityllä noutolla on nyt 243 mm maavara ja lähestymiskulma 35 astetta.

Parhaat poimintakuorma-autot 2022

Pyörät toimivat samoin kaksoisventtiileihin, jotta ne voidaan mahdollistaa nopeammat että tarkemmat paineen säädöt, kun taas renkaat ovat suuria juoksemaan alennetulla paineella – Nissan toteaa, että tämä tarjoaa paljon paremman vetovoiman ajaessasi sekä hiekkaa että jäätä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Kuten tavallinen Navara, AT-32 sisältää muutamia elektronisia avustusjärjestelmiä. Hill Being Assist, Hill Descent Hallitse sekä älykäs 360 asteen kamera-joka voi auttaa kuljettajia liikkumaan maastoajojen, kuten puiden juurten ja lohkareiden, ympärillä-ovat kaikki asennettuja.
Ostajat saavat myös muutaman muotoilun. Arktiset kuorma-autot ovat asentaneet sarjan leimahtavia pyöräkaareja, uusia sivutarroja, huippulaatuisia muta-lippuja ja tuoreita sivuvaiheet. Pikalakkeiden etusiipille, keskikohtaille ja takaluukkuille on myös malliskohtainen merkitys.
11

Nissan ja arktiset kuorma-autot tarjoavat muutamia valinnaisia ​​lisäominaisuuksia, jotka parivaltio tekee Navaran pätevämmän maastoa. Päivitykset sisältävät elektronisen etulyöntialueen, täysikokoisen varapyörän sekä snorklausilman saanti, jonka avulla poimintakuorma-auto voi kahlata vedellä jopa 800 mm: n syvälle.
Kuten tavallinen navara, myös AT-32 saa turboahdetun 2,3 litran nelisylinterisen dieselmoottorin, jonka lähtö on 187 hevosvoimaa ja 450 nm vääntömomenttia. Järjestelmä on liitetty täsmälleen samaan mekaaniseen nelivetoiseen järjestelmään sekä kuuden nopeuden käsikirjan vaihdelaatikkoon kuin yleinen muotoilu-vaikka ostajilla voi olla seitsemän nopeuden automaattinen ylimääräisen 4 020 puntaa.
Tarkistettiin nyt tarkalleen, kuinka Nissan Navara pinoaa Mitsubishi L200: ta vastaan ​​sekä Isuzu D-Maxia täällä.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *