Ford Kuga Diesel -mallit

Ford Kuga on nyt vain bensiini, Ford vahvistaa, että se on pudottanut 1,5 litran ja 2,0 litran EcoBlue-dieselmoottorit kokoonpanosta.
Fordin tiedottajan mukaan hidas dieselmyynnin ja sähköisten voimansiirtojen suosio merkitsee sitä, että Ford virtaviivaistaa sen valikoimaa, vaikka se arvioi tällä hetkellä, onko dieselvoimalla tulevaisuutta Kugassa, Fordin tiedottajan mukaan.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Kuga seuraa Fiesta-viistoperä dieselin leikkaamisessa, ja moottorivaihtoehdot koostuvat nyt yhdestä puhdasta petrolia ja kahdesta hybridibensiinyksiköstä. Ostajat valitsevat joko 1,5 litran bensiinin, jossa on 148 hevosvoimaa, 2,5 litran bensiinihybridi 187 hevosvoiman tai plug-in-hybridi-bensiinin, joka tuottaa 222 hevosvoimaa.

Käytetty Ford Kuga (MK2, 2012-2019) Review

Päätös tarkoittaa, että äskettäin kohdistettu painopiste on nyt ainoa Diesel Power -sovelluksella saatavana oleva Ford, jonka kokonaismyynti laski dramaattisesti tänä vuonna. SMMT: n mukaan uuden autojen myynnin lisääntyminen oli vähäistä vuodesta 2020 vuoteen 2021, mutta puhdas dieselmoottorilla olevat autot saivat huomattavan 46,9%: n vuoteen verrattuna.
Bensiinin autojen myynti laski myös, vaikka tämä on paljon pienempi 14,8%. Samat tiedot osoittavat nopean imeytymisen sähköistetyissä ajoneuvoissa keskustellessaan Fordin päätöksestä enimmäkseen hybridi-moottorin kokoonpanosta Kugaan. Lievä hybridi-bensiinimyynti kasvoi valtavasti 75,6% edelliseen vuoteen verrattuna.
Ford ei ole ainoa tuottaja, joka on Ax -dieselselviöllä. Esimerkiksi uutta Volvoa ei käynnistetä dieselmoottorilla, ja marki poisti dieselkäyttöisen XC40: n myynnistä viime vuonna. Mazda 6 ojasi myös dieselin vuonna 2020 vain bensiinin moottori-alueen hyväksi.
Lue nyt luettelo parhaista sähkömaastoautoista, joita ostaa nyt …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *