Apple View – Onko ‘iwatch’ laillinen ajamiseen?

Ajoneuvon ollessa kiinni käyttämällä täsmälleen saman maksun kuin matkapuhelimen hyödyntäminen, siirtolaitos (DFT) on vahvistanut.
Apple paljasti uusimman innovaationsa julkaisemisen henkilöiden kanssa, jotka kykenivät tarkastamaan viestejä, soittamaan puheluita ja surffailla verkossa ranteestaan. Se tulee myyntiin vuodesta 2015, kustannukset 220 puntaa, ja se tarjoaa verkkoliikenteen virkamiehille merkityksettömän tehtävän panna täytäntöön olemassa olevat lainsäädännöt väärinkäytön välttämiseksi.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Naisjuomaa ajavia tuomioita käytännössä kaksinkertaisesti
DFT kertoi, että auto paljastaa, että se tarkastelee tulevaisuuden “muita vaihtoehtoja”, mutta nykyiset lainsäädännöt olivat jo riittäviä tarjoamaan kasvavilla “puettavissa” tekniikan markkinoilla. Aiemmin tänä vuonna Yhdysvaltain tuomioistuin pudotti tilanteen kuljettajaa vastaan, joka sai ylinopeutta Google Glassin käytön aikana, koska se ei ollut aktiivista.
DFT: n tiedottaja sanoi: “Älypuhelimen tai minkä tahansa tyyppisen laite, joka häiritsee kuljettajaa, on uskomattoman haitallista ja on jo laitonta.
“Ajattelemme samoin useita vielä enemmän valintoja kuljettajien estämiseksi. Myös parannasimme sakkoa 100 puntaan viime elokuussa älypuhelimen hyödyntämiseksi ajon aikana.”
• Verolevyn kuolema: Mitä vaatit tietää
Tämä tarkoittaa, että pyörän taakse tarttuminen INWATCH: ta käyttämättä käyttämällä se antaisi kiinteän maksun, joka koski 100 puntaa sekä kolme maksupistettä. Paljon suurissa tapauksissa se voidaan viedä tuomioistuimeen, jossa kuljettajat käsittelevät hylkäämistä ja enintään 1000 puntaa sakkoa.
Tällä hetkellä on kuitenkin laillista käyttää handsfree-puhelimia sekä sat-naveja ajaessasi-molemmat toiminnot, joihin Apple View pystyy. Siksi poliisia voi olla vaikea painostaa kertomaan, käytetäänkö sitä laittomasti. Lainsäädäntö toteaa kuitenkin, että jos viranomaiset uskovat, että olet hajamielinen eikä ole autosi hallinnassa, he voivat silti pysähtyä ja rangaista autoilijoita.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *