Isuzu D-Max Yukon lähettää noutolajikkeen Classy

Isuzu käyttää nyt Isuzu D-Max -korotusta pitkittyneellä ohjaamolla Yukon-määritelmässä. Isuzu D-Max Yukon on hinnoiteltu 19249 puntaa (lukuun ottamatta arvonlisäveroa), ja se yhdistää poiminnan monipuolisuuden runsaalla laitteiden kuljetuksella, joka laajentaa sen viehätysvoimaa toimivaan ajoneuvoon. Yukon tulee myyntiin lokakuussa.
Mainos – viesti jatkuu alla

Laitteita ovat vakionopeussäädin, ilmastointi, 17 tuuman kevytmetallivanteet, kromi-säleikkö, kromi takapuskuri, kestävät sivuvaiheet, surround-äänen stereot sekä tehokkaat projektorin ajovalaisimet sekä kirkkaat LED-takavalot.
• Hienoimmat nouto-autot saadaksesi nyt
Pitkäaikaisessa ohjaamossa on kaksi täysikokoista etuistuinta, joiden takana on iso tonnia alue, joka integroi taittoa takapenkin satunnaisesti.
Isuzu d-Max Yukon -moottori
Pick-up-moottori saa 161 hevosvoiman 2,5 litran dieselmoottorilla, samoin kuin nelipyöräinen asema vakiona. Yhdistelmä antaa Yukonille hinata korkeintaan 3500 kg, kun taas integroitu syklipolttoaineen taloudellinen ilmasto 38,7mpg auttaa pitämään kustannukset hallittavissa.
Heitä viisivuotinen/125 000 mailin takuu, 12 000 mailin/24 kuukauden palveluväli, plus kolmen vuoden erittelykansi, samoin kuin sinulla on noutopaketti, jolla on paljon.
ISuzu UK: n GM William Brown sanoi: ”D-Max on tarkoittanut kesäkuussa 2012 esittämisensä jälkeen kovaa kehitystä korkealaatuista ja vaikuttavaa sekä maastoautojen suorituskykyä. Uusi Yukon -pitkittynyt ohjaamo parantaa lisäksi vetoomustaan. Toivomme, että tämä viimeisin lisäys siihen, mikä on jo yksi markkinoiden yksityiskohtaisimmista kokoonpanoista, antaa meille mahdollisuuden tyydyttää paljon paremmin poimintakäyttäjien erilaisia ​​tarpeita. “

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *