Aston Martin Vision Volante Concept -lentokone paljasti

jälleen kerran, Aston Martin on kääntänyt kätensä uuteen kuljetusmuotoon, tällä kertaa Ison -Britannian superautoyrityksen ympärillä, joka etsii taivaalle.
Olemme jo nähneet Aston Martinin työskentelevän yhdessä eri asiantuntijoiden kanssa luodakseen pienen sukellusveneen nimeltä Neptune Project, ja miljoonan punnan plus AM37 Powerboat. Tämä uusi projekti-Aston Martin Vision Volante -konsepti-näkee Astonin ryhtymään Cranfield Universityn ja Rolls-Roycen kanssa luomaan “huippuluokan konseptin ilma-aluksen pystysuuntaisella lähtö- ja laskeutumisominaisuuksilla (VTOL).
Mainos – viesti jatkuu alla

• Aston Martin AM37: Aaltojen ajaminen Astonin 1 miljoonan punnan voimaveneessä
Vuoden 2018 Farnborough International Airshow -yrityksessä paljastettu käsityö on puhtaasti tulevaisuuden tulevaisuus henkilökohtaisesta huippuluokan lentomatkusta, eikä sitä vielä ole tarkoitus tehdä. Sellaisenaan se sisältää paljon futuristisen työntötekniikan menetelmässä ja on itsenäinen.
11

Volante Vision -konsepti tarjoaa tilaa kolmelle ohjaamossaan 1+2 -kokoonpanossa, joka kattaa hävittäjä -jet -tyylin katos. Aston Martin on muotoilla loput veneestä etuosassa tunnistetun Valkyrien vaikutuksesta.
Vision Volante -konseptissa on Rolls-Roycen tuottama kaasuturbiinihybridi-käyttöjärjestelmä sekä kolmen roottorin potkurin kokoonpano VTOL-ominaisuuksien mahdollistamiseksi. Ajoneuvon akku osoittaa jopa, että se voi tehdä lyhyitä matkoja vain sähkövirralla.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *