VW kiistää 2,5 miljoonan punnan veloituksen Lontoon ruuhkamaksuista

Volkswagen on kiistänyt 2,5 miljoonan punnan veloituksen Lontoon ruuhkamaksujen maksamisesta. Lontoon pormestari Sadiq Khan väittää, että yritys on velkaa rahat vuoden 2015 päästöskandaalin jälkeen, jossa VW: tä syytettiin päästötestien huijaamisesta.
BBC: n mukaan Khan sanoi, että pääkaupunkiin rekisteröitiin 80 000 VW -autoa, jotka on varustettu “tappiolaitteilla”, jotka on suunniteltu huijaamaan dieselpäästötestauksia. Hän jatkoi, että VW oli osoittanut “täydellistä halveksuntaa” lontoolaisille ja yrityksen “kauhistuttava toiminta puutteen” dieselgate -skandaalin syntymisen jälkeen ei saa jatkaa jatkamista “.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Pormestari lisäsi: ”Tapasin VW: n toimitusjohtajan kehottaakseen heitä korvaamaan tuhannet lontoolaiset, jotka ostivat VW -autoja vilpittömässä mielessä, mutta joiden dieselmoottorit ovat nyt myötävaikuttaneet Lontoon tappajailmalle ja myös palauttaakseen Lontoon kuljetusta Lontoolle 2,5 miljoonan punnan ruuhkamaksujen menetys.
”Valitettavasti VW teki selvästi selväksi, että heillä ei ole kiinnostusta tai aikomusta korvata lontoolaiset tai todellakin brittiläiset asiakkaat, jotka ostivat nämä saastuttavat ajoneuvot. He kiistävät myös vastuunsa auttaa puhdistamaan Lontoon saastaista ilmaa ja lieventämään hänen autojensa aiheuttamia vahinkoja. ”
• VW -päästöjen skandaali: Dieselgate Fix aiheuttaa Yhdistyneen kuningaskunnan erittelyjä
Volkswagenin tiedottaja kuitenkin sanoi, että sen ajoneuvot, jotka hyötyivät Lontoon ruuhkamaksujen vihreämmän ajoneuvojen alennuksesta, poikkeus matalalle päästöajoneuvoille, jotka sulkeutuivat vuonna 2013, “tekivät niin pätevästi koko kyseisen ajanjakson ajan”.
Tiedottaja lisäsi: ”Ajoneuvot pätevät alennukseen sillä perusteella, että heidän virallinen hiilidioksidipäästöluku oli alle 100 g ja täyttivät Euro 5 -standardin. Kaikki Ajoneuvot, joihin NOx -asia on kärsinyt, ovat säilyttäneet Euro 5 -pätevyytensä.
”Lisäksi millään vaurioituneista ajoneuvoista ei ole muutettu virallisista hiilidioksidipäästöjä, koska NOX -kysymys ei vaikuta virallisiin CO2 -arvoihin.
• Lontoon T -lataussuunnitelma: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
”Siksi ei ole mitään perustaa, jolla voidaan sanoa, että Lontoon kuljetus on menettänyt summat NOX -ongelman seurauksena. Siksi kompensointina ei johdu summia. ”
Volkswagenin Yhdistyneen kuningaskunnan pomo Paul Willis nuhteli aikaisemmin ehdotusta, jonka mukaan hän harhauttaa hallituksen ministereitä siitä, kuinka paljon yritys on halukas osallistumaan pääsyn skandaalin seurauksena.

Luuletko, että Volkswagen maksaa ruuhkamaksulaskun? Anna meille ajatuksesi kommenteissa

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *