Uusi 2024 BMW M5 VAPAA TESTI HYBRID POWER

vakoojaammattilaisten valokuvaajamme ovat tarttuneet uusiin valokuviin BMW M5: n tulevasta korvaamisesta – samoin kuin kuvat tarjoavat selkeämmän vihjeen siitä, mitä saksalaisen tuotemerkin varastossa on Monet tehokkaat 5 -sarjat tähän mennessä.
Odotamme, että BMW: n seuraavan sukupolven M5 saa täsmälleen sama V8-kaksinkertainen sähkömoottorin plug-in-hybridi voimansiirto, joka on tarkoitettu XM-maastoautolle. Aivan salonki debytoi vuonna 2024, vuosi sen jälkeen, kun kahdeksannen sukupolven 5 perussarja osuu näyttelytiloihin.

Uusi BMW M440i Convertible 2021 Review

XM -maastoautolle PHEV -järjestelmän huhutaan luovan 737 hevosvoimaa – on kuitenkin mahdollista, että BMW: n insinöörit saattavat ajaa sitä vielä enemmän M5: lle, mikäli sen suositun sijoittelun yrityksen M -ajoneuvovalikoimassa. Tulos 750 hevosvoimaa ja 1000 nm vääntömomenttia on uskottava.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Tämä varhainen M5 -prototyyppi on edelleen katettu raskaassa naamioinnissa, mutta voimme silti nähdä joitain olennaisia ​​eroja tämän ja nykyisen mallin muotoilun välillä. Aluksi siinä on jonkin verran suurempia munuaissrilliä-vaikka BMW on lopettanut viimeisimmän M3: n ja M4: n valtavan sieraimen tyylisen säleikön omaksuttamisen.
12

Slimline-ajovalot jäljittelevät samoin kuin kasvojenkorotetussa X5-maastoautossa nähtyjen tyyliä, kun BMW vetää yhteen seuraavan sukupolvensa tyylikielen sekä päivitetyt suunnittelualueet. Auton pinnoitus näyttää myös sujuvammalta, todennäköisesti aerodynamiikan kiinnostuksen suhteen.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *