Donald Trumpin vanha Cadillac -limusiini myynnissä 50 000 puntaa Gloucestershiressä

Harvinainen, rajoitetun erän Cadillac Limousine Räätälöity Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpille on myynnissä Gloucesterin jälleenmyyjällä komeasta 50 000 punnan summasta. .
Vuonna 1988 rakennettu ‘Cadillac Trump’ oli alun perin osa suunniteltua 50 autoa, joilla oli mogulin nimi, mutta joka näyttää olevan totta Trump -tyyli, ‘Donald’ vain osti vain yhden ja vain kaksi yksikköä valmisti valmistaja.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• kaikkien aikojen kymmenen parasta parasta elokuvaautoa
Täällä Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimitettu auto on ollut myynnissä jonkin aikaa, mutta liikemies itse omisti aidosti ajanjakson sen jälkeen, kun se kääntyi tuotantolinjalta. Perheenjäsen väitti käyttäneen limusiinia – ajateltiin olevan hänen isänsä – ennen kuin se saapui Yhdistyneeseen kuningaskuntaan vuonna 1991.
7

Cadillac Trumpin limusiinilla on 5,0 litran bensiinimoottori ja automaattivaihteisto, ja se on omamittarilla 45 000 mailia ja näyttää olevan suhteellisen hyvässä kunnossa. Ei ole yllättävää, että sisustus on viimeistelty hienoilla nahka- ja ruusupuun koristeilla, ja se koostuu jopa ylellisyyttä koskevista lisäyksistä, kuten juomakaapista, paperin murskauksesta ja faksikoneesta. Loppujen lopuksi se on melkein 30 -vuotias.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *