Lontoon ruuhkamaksujen tuntia laski, mutta hinta pysyy 15 puntaa

Lontoon ruuhkamaksua on vähentynyt, vaikka hinta pysyy samana ja palkkiot sovelletaan edelleen viikonloppuisin.
Autoilijoiden, jotka ajavat Lontoon keskustan latausvyöhykkeelle klo 7–18 arkisin tai viikonloppuisin klo 12–18 ja pankkilomat, on maksettava 15 punnan maksu, Transport for London (TFL) on ilmoittanut, kun muutokset tulevat voimaan 21. helmikuuta .

130 miljoonan punnan Lontoon ruuhkamaksun sakot ovat suuremmat kuin maksut

Ennen 22. kesäkuuta 2020 ruuhkamaksu sovellettiin maanantaista perjantaihin klo 7–18 ja maksoi 11,50 puntaa, mutta sen hinta nousi sitten nykyiseen tasoonsa ja sen tunteja ulottui kello 7–22, seitsemän päivää viikossa. Tämä tehtiin ehtona TFL: n rahoitusratkaisuun hallituksen kanssa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Vyöhykkeen uusin käyttöaikojen väheneminen seuraa 10 viikon konsultointia, joka sai 10 000 vastausta. Tämän seurauksena tehdyt muutokset ovat pysyviä, TFL sanoo ja käsittelevät liikennekysymyksiä Lontoon keskustassa.
Plug-in-hybridi-autot menettivät äskettäin poikkeuksensa ruuhkamaksulle, kun taas täysin sähköautot pysyvät vapautettuina joulukuuhun 2025 saakka. Paikalliset alennukset latausvyöhykkeellä asuville on myös palautettu.
Maksu keskeytetään joulun ja uudenvuodenpäivän välillä, jotta kuljettajat voivat käydä ystäviensä ja perheen kanssa vapaasti juhlakaudella.
Lontoon pormestari Sadiq Khan sanoi, että uudet muutokset “saavuttavat tasapainon liikenteen ja ruuhkien vähentymisen ja Lontoon talouden ja asukkaiden tukemisen välillä”, mutta lisäsi, että se oli “elintärkeää” olla “rohkaisematta autojen johtamaa elpymistä ja korvaamaan yhden kansanterveyskriisin kanssa toinen likaisen ilman takia ”.
Katso kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää Ulezista täältä …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *