Mini Superleggera Sports Ajoneuvo Idea

MINI: n All-Electric Sports -ajoneuvokonsepti, Superleggera Vision, esiintyy ensimmäisen kerran Yhdistyneessä kuningaskunnassa vuoden 2014 Salon Prive perinteisessä ja urheiluajoneuvonäyttelyssä Lontoossa. Juttelimme tyylin takana olevan kaverin kanssa sekä maksun allekirjoittamalla kaikkien nykyaikaisten ministen, entisen BMW: n sekä VW-suunnittelijoiden Andersin lämmittämisen muotoilun.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Anders, perinteisten autojen lisäksi, mikä vaikutti sinuun uuden mini -urheiluauton tuottamiseen?
“Se on iso kysymys. Aivan ensimmäinen asia oli tarkalleen, kuinka mini ajaa. Perinteiset minit ja uudet minit ovat todella hauskoja ajaa – ne ovat kuin bit -urheiluautoja. Joten halusimme ajoneuvoa, jolla oli nykyaikainen Alkuperäinen mini. Myös viittasimme italialaisen “barchetta” -konseptiin tai bittiveneeseen auton ulkonäköön. Se on erittäin italialainen.
“Autot ovat erityisiä Italiassa, joten myös italialainen muoti oli tärkeä. Jopa väri, joka on erittäin tyylikäs, on kuin Milanese -räätälöity puku. Jarrujen ja sisäpuolen ajoneuvon ympärillä olevat violetit aksentit ovat [täydentävä kosketus], Kuten kalvosinnapit. ”
Entä ajoneuvot – mitkä ajoneuvot ovat vaikuttaneet täällä?
“Niin monia. Minulla oli Austin-Healy” Frogeye “-sprite, kun asuin Yhdysvalloissa, samoin kuin muutama autossa on muutamia. , kuitenkin niin monet fantastiset jaguaarit vaikuttivat ajoneuvoon-pidän XK120: sta, C-tyypistä, D-tyypeistä ja E-tyypistä. “

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *