‘Vietnamin Vinfast voisi olla jopa parempi kuin Korean Kia’

, on nyt vialla tarttuva yhden linjan kanssa, mutta usein toistettu väite, joka menee jotain “siirtymistä sisäisestä palamisesta puhdasta sähköautoihin, on suurin, on suurin Autoteollisuuden historian muutos ”ei ole oikein, epäilen.
Jos sinun on todella tiedettävä, mikä oli suurin parannus (ja on edelleen), viimeisen 100 plus vuoden aikana autorakennuksen aikana tässä on vastauksesi-Aasia.

Uusi Vinfast VF E35 Electric Maastoauto paljastui Tesla -mallin Y -kilpailijana

1970 -luvulla ensimmäinen Aasian autonvalmistaja – Japani – rikkoi Euroopan/Pohjois -Amerikan kartellin houkuttelemalla ostajia malleihin käyttämällä paljon enemmän bangia heidän taalaansa ja parempaan laatuun. Vuosikymmen tai kaksi myöhemmin Etelä -Korea – vielä pienempi maa, jossa on paljon vähemmän ihmisiä – käynnisti myös arvoautojen valmistajana vientiä varten. Naapurimaiden Kiina hyppäsi myös vaunuun. Tulos? Viime vuosina trio on puhdistanut kattavasti rakentamalla kollektiivisesti paljon yli puolet maailman autoista, mikä tekee aasialaisista kiistattomia, koskemattomia maailmanmestareita.
Mainos – viesti jatkuu alla

Mutta kuka ja mikä Aasiassa on seuraava iso asia? Yhdessä mielessä tällainen maa on jo olemassa. Se on Intia, mutta sillä on ongelma siinä, että (toisin kuin hallitseva ”iso 3”, jotka rakentavat ja vievät autoja, esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnustettuja ja toivottuja Toyota-, Hyundai- ja MG -merkkejä), intialaisilla ei ole nimenomaisia, että maailma Näyttelyhuoneet haluavat. Ainakin toistaiseksi Tata tai Hindustan-Badged-autot eivät leikkaisi sitä länsimaisissa näyttelytiloissa. Samoin Indonesia, Malesia ja Thaimaa rakentaa kukin satoja tuhansia autoja vuodessa, mutta ne ovat myös poissa kotikasvatuista tuotemerkeistä, jotka houkuttelevat riittävän suurta määrää ostajia ulkomailla.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *