Jaguar Design Boss haluaa kehittää paljon enemmän urheiluautoja

Jaguarin uusi suunnittelujohtaja Julian Thomson on kertonut Automobile Express -tapahtumaa haluavansa luoda paljon enemmän urheiluautoja, nyt kun hän on brittiläisen yrityksen suunnittelun kärjessä osasto.
Päivitetty Jaguar F-Type, yrityksen ainoa urheiluauto, on ensimmäinen uusi malli, joka käynnistetään Thomsonin toimikautena suunnittelujohtajana, mutta Thomson haluaa vahvistaa Jaguarin asemaa kyseisillä markkinoilla. Puhuessaan yksinomaan Automobile Expressille hän kertoi meille: ”Jaguar rakentaa aina urheiluautoja. Haluaisin tehdä paljon enemmän kuin yksi. ”
Mainos – viesti jatkuu alla

• Uusi Jaguar -tehdas mahdollistaa “lumoavammat” mallit
Vaikka urheiluautojen myynti on nykyään suhteellisen alhainen verrattuna muun tyyppisiin ajoneuvoihin, Thomson uskoo, että kasvava riski valtavirran volyymituotantoon voisi tulevaisuudessa nähdä suurempaa kysyntää luksusautoille ja urheiluautoille. Hän sanoi: ”Tänä päivänä sähköistämisen ja itsenäisen tekniikan aikakaudella osa minusta luulee, että kuljetusten vuoksi nautittavat ihmiset voivat herättää ihmisiä kuljetuksen vuoksi ja ajamisen vuoksi.
”Onko se, tekee siitä markkinoiden suurempia, en tiedä, mutta mielestäni on olemassa riski, että tuotanto -autojen tuotanto -autot ja he kamppailevat löytääkseen aseman tekemästään. Toivon, että todella erityiset ja ylelliset autot, urheiluautot löytävät paikan, jossa heillä on mahdollisuus olla paljon eksoottisempi. “

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *