Hennessey Venom F5 uudessa nopean testausvideossa

Hennessey on julkaissut videon uudesta 1 792 hevosvoiman Venom F5 Hypercar -sovelluksesta, joka on suorittanut suuren nopeuden testauksen kiitotiellä. Uusi materiaali on julkaistu ennen auton aikataulun mukaista juoksua NASA Kennedy Space Centerissä myöhemmin tänä vuonna, missä Hennessey tavoitteena on vahvistaa F5: n väitetty 311 mph huippunopeus.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Seuraavassa esitelty videoleike näyttää Hennessey Venom F5: n siirtyvän vaihdelaatikon läpi nopealla juoksulla. Takapuskuriin asennetun hyödyllisen videokameran ansiosta tiedämme nyt myös, että hyperauto sylkee liekkejä jokaisessa täyskaasun nousussa.

Mikä on nopein tuotanto -auto maailmassa?

Hennessey Venom F5 on kehitetty kilpailemaan Koenigsegg Regeran ja Bugatti Chironin supersportin kaltaisia. Tuotanto on rajoitettu vain 24 yksikköön, ja jokaisen lähtöhinta on 2,1 miljoonaa dollaria (noin 1,5 miljoonaa puntaa). Mutta siitä silmiinpistävästä hahmosta huolimatta Rich Hypercar -fanit ovat jo napsauttaneet kaikki 24 autoa.
Jos tarkastellaan Venom F5: n väitettyjä lukuja, voit kuitenkin ymmärtää heidän innostuksensa. Se maksaa puolet 3,1 miljoonan punnan bugattista, mutta se tuottaa Chiron-Humblingin 1 792 hevosvoiman ja 1 617 nm vääntömomentin-tarpeeksi, Hennessey sanoo 0–62 km: n ajan 2,6 sekuntia.
Vielä paljon vaikuttavampaa yritys sanoo myös, että F5 kattaa 0-186MPH sprintin 8,4 sekunnissa, mikä on nopeampi kuin Formula 1 -kilpailija. Kuiva, myrkky painaa 1 360 kg, mikä antaa autolle väitetyn tehon ja paino-suhteen 1 322 hevosvoimaa tonnilta.
Venom f5 möisee nopean testauksen aikana pic.twitter.com/2th0xrktnt
– Hennesseyperformance (@hennesseyperf) 10. tammikuuta 2022
Virta on peräisin kaksois turboahdelta 6,6 litran V8-moottorista, jonka Hennessey kehitti ja rakensi kokonaan sisäisesti. Moottorit on rakennettu käyttämällä erittäin lujaa, kevyitä komponentteja, mukaan lukien taottu alumiinimäntä, taottu teräskiittotangot, titaani pakoputket ja aihion alumiinin imusarja.
New Hennessey Venom F5: Alusta ja aerodynamiikka
Toisin kuin monet erittäin voimakkaat hyperautot, myrkky tekee ilman nelivetoa. Sen sijaan Power lähetetään vain seitsemän nopeuden automaattisen vaihdelaatikan kautta vain takapyöriin, kun taas Hennessey on myös keskittynyt aerodynamiikkaan saavuttamaan suorituskykytavoitteet.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *